Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék közelebb kerülni hozzá? (magyarán járni vele. )
Figyelt kérdés
Van egy közel egykorú lány itt a suliban. Korábban már majdnem kialakult köztünk valami, de nyáron felköltöztek Pestre (vidéki vagyok), így sajna abból nem lett semmi. Most viszont, február elején visszaköltöztek, és valahogy újra lángol bennem valami (hú de költői vagyok:-). Suliban is szoktunk beszélgetni, és MSn-en is szinte minden nap (mindkét formában), de én szeretnék közelebb kerülni hozzá... Mit tegyek, hogyan vezessem rá úgy, hogy ugyan nem vagyunk barátok, de sokat beszélgetünk egymással? Köszönöm a válaszokat, feltéve ha azok értelmesek...:-) 15/fiú2011. febr. 23. 17:25
1/12 anonim válasza:
hivd el valahova. sétáljatok,vagy moziba,és legyél vele öszinte.
2/12 A kérdező kommentje:
Kösz a választ:-)
2011. febr. 23. 17:29
3/12 anonim válasza:
Egyetértek az 1. hozzászólóval.
Hívd el "beszélgetni", ne moziba, előbb inkább beszélgessetek, menjetek teaházba, vagy sétálni..
Sok szerencsét!
4/12 A kérdező kommentje:
kösz neked is;-) akkor valószínűleg ez lesz, de ettől függetlenül várom még a válaszokat...:-)
2011. febr. 23. 17:41
5/12 anonim válasza:
a meghívás előtt, próbáld jelezni felé a szándékod..pl: mosolyogj, kacsints rá és természetesen őszintén beszélgessetek bármiből ami szóba jön.. :)
6/12 A kérdező kommentje:
kösz tőled is:-)
2011. febr. 23. 18:25
7/12 A kérdező kommentje:
neked*
2011. febr. 23. 18:25
8/12 anonim válasza:
Ja egyet értek az előttemszólókkal.
Hívd meg pl a sétálóutcára üljetek be egy üdítőre a pizzázóba. Aztán találkozhatsz vele egyre gyakrabban és fokozatosan éreztesd vele, hogy ezek randik.
9/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, szerintem is nagyon jók ezek az ötletek, megpróbálok belőlük profitálni;-)
2011. febr. 23. 19:48
10/12 __krisz__ válasza:
Egyet értek velük! de azt javaslom hogy amikor nagyon romantikus a helyzet akkor próbáld meg csókolni sok sok SZERENCSÉT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!