Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány vagyok és anyira szeretnék egy helyes kinai\ japán fiut?
Szoval nem is a származása a lényeg csak legyen olyan cuki hosszú szeme .
Szerintetek discoban vannak ilyen származású fiuk ?
ha találkozok egy ilyen fiuval aki be is jön hogy menyek oda hozzá...
kérlek segitsetek . és csak normális válaszokat várok.
Mindenkinek megy a zöld k3z !
és hogy szólitsak le egyet az ázsia centerben " bocsi nekem nagyon bejösz " :D ?
Vagy hogy gondoltátok ?:)
A Ferenciek terére akor biztos elmegyek : D
Csak gondolom ott nem egyesével járnak én hogy menyek oda egy ilyen társasághoz ?
Mindenkinek ment a zöld kéz kivétel a lány kereső utolsó "válaszolomnak " :D
Ázsia center jó hely, ill. biztosra veszem, hogy az itt élő kínaiaknak/japánoknak vannak klubjaik, kulturális eseményeik meg egyéb találkozóik is. Az ázsiai bevándorlók azért általában eléggé összetartó réteget alkotnak. Az ilyen lehetőségekről szerintem a nagykövetségeken tudsz érdeklődni, biztos szívesen segítenek majd.
Leszólításhoz: azon felül, hogy szerintem ugyanúgy le lehet őket szólítani, mint bármilyen más fiút, úgy vélem, hogy az sem árthat, ha kicsit elmélyedsz ezekben a kultúrákban vagy akár nyelvekben is. Azon kívül, hogy mindenféleképp hasznos tudásra teszel szert (kínai nyelv megtanulása pl. elég jó befektetés manapság), még jobban bevágódhatsz, hogy ha a kiszemeltnek meglengeted, hogy mennyit tudsz a kultúrájáról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!