Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tehetnék, nem értek vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, nem értek vele egyet (? )

Figyelt kérdés

Lehet, hogy a kategória nem a legmegfelelőbb, de valahogy mégis ide tartozik.

Körülbelül három hónapja elmentem egy fiúval sétálni, nagyon tetszett, akkor találkoztunk negyedszerre (mármint "randi" céljából, addig is barátok voltunk), és elkísértem a buszig.

Mikor jöttem haza, a volt barátom, akivel lassan egy éve nem vagyunk együtt elkapott, megpróbált megcsókolni, amikor meg visszautasítottam megvert. Nem nagyon, csak pár zúzódásom lett, de azóta anyu nem akar elengedni sehová, és a fiú, akivel most kezdtek volna összejönni a dolgok, kezd lemondani rólam. Egész szünetben itthon kell ülnöm (anyu itthon dolgozik..), és ki sem mozdulhatok. Már nem is látszanak a kék foltok, semmi bajom, mégsem tehetem ki a lábam itthonról, anya félt.

Hogyan mondjam meg neki, hogy élni szeretnék, lehetőleg úgy, hogy ne gondoljon pimasz-kamasz szindrómában szenvedő tininek?

16/L

2012. aug. 18. 13:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
sztem szólj anyukádnak, beszéljétek meg, a fiút meg fel kell jelenteni!!!! beszéld meg anyuddal, gázspré, ilyenetk vegyél, mindig legyen nálad, és akk csak ki fog endegni. vagy kezdj el egy küzdősportot.
2012. aug. 18. 13:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Az exed cigány?
2012. aug. 18. 13:12
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem, nem az, és én sem vagyok az..:( Én teljesen jó fej fiúnak ismertem meg. Lehet, hogy ivott azon az este, nem emlékszem.

Köszönöm az eddigi válaszokat, várom a továbbiakat is..

A ház spray valahogy nem jön be, tudom, hogy biztonságot ad, de ez csak egyszer fordult elő.. Nem akarom őt jelenteni, azóta nem is beszéltünk..

2012. aug. 18. 13:19
 4/8 A kérdező kommentje:
gáz spray*
2012. aug. 18. 13:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát pedig már akkor fel kellett volna jelenteni ha látszódott, hogy megvert.
2012. aug. 18. 13:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát, ahogy így olvastam az írásodat, gondolatban megráztam a pofonfát, és bezavartam alá a kretén exfickódat!

Muterodnak meg igaza van, ha félt, és esetleg majd idővel halványulhat az (amúgy megalapozott) aggodalma. Te meg válassz már jobban, ha nem akarsz a hátralévő életedben Palácsik ver.2.0 lenni! Én drukkolok neked, hogy sikerüljön!

2012. aug. 18. 13:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Az ilyen dolgokat nem szabad félvállról venni! Vannak pasik, akik szakítás után totál pszichopatává válnak, lehet is olvasni néha egy-két ilyen helyzet végkifejletéről a hírekben... Megértem anyukádat, hogy félt. Mindenféleképp beszéld meg vele a dolgot. Biztosítsd róla, hogy megérted az aggódását, és nem veszed félvállról a veszélyt (esetleg ígérd meg, hogy körültekintőbb leszel, beiratkozol egy önvédelmi tanfolyamra, bármi ilyesmi), de mondd meg neki, hogy ez a túlzott mértékű féltése már a normális életedben akadályoz. Ha higgadtan és megértően fordulsz hozzá, nem hiszem, hogy pimasz kamasznak fog nézni.
2012. aug. 19. 03:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 19. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!