Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elriasztom a korombeli fiúkat?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok de számtalanszor megjegyezték már hogy 3-4 évvel idősebbnek nézek ki..mikor elárulom h xy éves vagyok csak néznek nagyokat hogy tuti kamuzok.. Lehet ez a dolog hátrány a korombeli fiúknál az iskolában pl?2012. aug. 17. 10:48
1/10 anonim válasza:
Nem hátrány. Keress akkor idősebb srácokat, ők még talán érettebbek is.
3/10 anonim válasza:
Hallod én is így vagyok vele.
Szintén 17 L
4/10 anonim válasza:
Ha iskolában akarsz pasizni, ott azért lehet tudni, hogy ki melyik évfolyamra jár..emlékeim szerint. :)
Elriasztani valakit a viselkedésével lehet. Maradj a korosztályodnál, ne foglalkozz itt a sok kiéhezettel...
Találsz magadnak egy korodbeli, rendes, tökös srácot, aki majd mer is kezdeményezni, nyugi!
5/10 anonim válasza:
Hm, nekem meg ideális lennél, elvégre 17 vagy, de huszonévesnek tűnsz, pont isteni :) 28/F
6/10 anonim válasza:
Nem nem az.De a legtöbb 17 éves lány.19-20 éves srácokkal jár.szóval ez nem hátrány :)
8/10 anonim válasza:
A mai lányok sokkal fejlettebbek mint amennyinek kinéznek..,nem kell csodálkozni ezen!Én is találkoztam már olyan lánnyal aki 14 volt és kinézett vagy 18-nak..
9/10 anonim válasza:
Szerintem nem kellene, hogy ez bárkinél is hátrányt okozzon. Ezzel a dologgal nincs semmi baj :)
10/10 anonim válasza:
Igen, végülis csak 11 év a korkülönbség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!