Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy van az hogy egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van az hogy egy lány részegen olyan laza meg önfeledt hogy simán beszélhetünk, de ha józanés hozzá szólok, nagy feszűltség?

Figyelt kérdés

Van egy csaj aki amolyqn haverom. Neki van egy barátnője akit nem nagyon ismerek mert ha ott vagyok és téma van ő inkább csak hqllgat, mint hogy hozzászóljon bármit is. De már az első alkalomtól Baráti láttam rajta hogy tetszem neki de sose mondta csak nézett semmit rólam... Aztán múlt héten volt egy kisebb buli. Amin ő is ott volt és hát az alkoholnak hatása alatt elég laza lett a stílusa. Na aztán oda jött dumálni. Mondta hoy milyen jól érzi magát(látszott is) főleg hoy itt vagyok én is. És mondta hogy muszáj elmondania hogy. Mennyire helyesnek tart. Amire én hogy ö is csinos. Ennek tökre örűlt. Aztán enny történt.

Na és a héten épp össze futottam a már említett nő ismerösömmel egy plázában ahol ez a lány is vele volt. Elkezdtünk beszélgetni majd semmi rosszindulat nélkűl megkérdeztem a lànyt hogy van. Erre nagy meglepődés hebegés-habogás, mintha valami nagyon durva és hihetetlen dolgot kérdeztem volna tőle(amúgy sem azért kérdeztem hogy most mit mond-e arra a bulira s mit gondol most hanem csak láttam hogy vele is lhe dumálni és megkérdem hogy van) és akkor monta nagy nehezen hogy jól. De közben úgy nézett rám minha ez egy meglepő váratlan dolog lenne és nem tudja mit kell erre válaszolni...

Úgy tűnik nekem ez az egesz mintha én valami felsőbb rendű ember lennék aki hozzá szólt és nem tudja mit mondjon..

Ez az egesz azért van mert ő ilyen félénk lány és alkoholra lesz a szemElyisége amolyan ellazult?

2012. aug. 16. 19:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Az alkohol csodákra képes:)feszült embereknél feloldja pl a gátlásokat...a kérdésben szereplő lány is ilyen lehet.
2012. aug. 16. 19:20
 2/3 anonim ***** válasza:
szerelmes
2012. aug. 16. 19:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia !

Én a helyedben faceook-on, vagy iwiw-en megkeresném és ott írnék neki. Ha tényleg ennyire visszahúzódó, és tényleg nagyon tetszel Neki, akkor úgyis csak hebeg-habog a személyes találkozáskor, ami negatív érzés és nem jó, ha azt hozzád (a személyedhez) köti (akár tudat alatt).

Főleg addíg, amíg nem tisztázott, hogy kölcsönösen "bejöttök" egymásnak. Utána, már nyugisabb lesz a csajszi is .

Én szépen írnék Neki, hogy milyen jól elbeszélgettünk, jó fej vagy, jól éreztem magam a társaságodban, stb, csupa pozitív állítással.

Nem Randira hívni, hanem beszélgetésre (vagy akár randira is, attól függ, hogy mit ír vissza).

Találkozni Vele, szükség esetén 2 felest megitatni vele és dumálni egy jót.

Ha nincs kint a közösségi oldalak valamelyikén, akkor sincs katasztrófa, én a barátnői között hinteném el, hogy mennyire tetszik a csaj ... az info úgyis villámsebesen elér hozzá... :)

Ha a szándék azonos, nyugisabb lesz , szerintem.

Az én barátnőm (1,5 éve vagyunk együtt) még a szemembe nézni sem mert... most meg ... :)

35/F

2012. aug. 20. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!