Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék közeledni felé?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék közeledni felé?

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány a suliban aki tetszik nekem (milyen meglepő :D) Egy évfolyamba járunk. Pár hónappal vagyok idősebb. Párszor elhívtam már hogy elmehetnénk valahova és el is mentünk és jól is éreztük magunkat, sokat nevettünk stb. Viszont igazából én úgy érzem, hogy ő csak barátként tekint rám viszont én többet szeretnék. Hogyan tudnék közeledni felé? Annyira rámenős sem akarok lenni. Mondjam el neki hogy mit érzek? Bár pofára esni sem szeretnék...
2012. aug. 15. 22:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha eddig nem sz*pott le akkor szerintem felejtős a téma
2012. aug. 15. 22:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Ígérj neki valamit. Pl: "van egy meglepetésem a számodra!"

Aztán szabályosan tűnj el! Ne keresd,mintha nem is ígértél volna semmit.

Ha érdekled,előbb utóbb megkérdezi,h mi a meglepetés(?)

Ha meg nem akar semmit,akkor meg még külön örül,hogy te is "elfelejtetted" a dolgot...

Hát én ezt a trükköt szoktam bevetni. Hatásos!;)

2012. aug. 15. 22:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Biztosan nem csak barátként tekint rád! Egyszer már elmentetek valahova kettesben ( tehát randiztatok ), akkor nem hülye, tudja hogy tetszik neked. Legalábbis ezt a legtöbb lány tudja, ha nem szeretne tőled semmit nem ment volna el veled többször is. A másik meg, ha nem mondod neki hogy tetszik neked, akkor nem fogtok előre jutni, mert ő biztosan nem fogja mondani, minden lány arra vár hogy a fiú kezdeményezzen, nem elég ha úgy érzi hogy tetszik neked, mondani kell, különben nem biztos benne.

Ha simán elmondod neki, hogy "tetszel nekem", nem leszel rámenős. :)

2012. aug. 15. 22:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Közeledni felé? Egy Porche vagy egy Ferrari megteszi ;)
2012. aug. 15. 22:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Porche,Ferrari. Sajnos Opelünk van :/ Na de köszi akkor majd lépek az ügy érdekében :D
2012. aug. 15. 23:13
 6/6 kate1999 válasza:
Minden nap adj neki egy száll rózsát és ha egy héten belül nem kapsz tőle puszi illetve csókot akkor nem jössz be neki.
2012. aug. 29. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!