Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy csajt felszedni 1 nap alatt? Ha lehet lépésekben, tom ez nem sztenderd és tom hogy a lépések egy bizonyos szinti felcserélhetők de ha lehet lépésekben irjátok le.
Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 15:02
1/12 A kérdező kommentje:
Haverom 20 perc alatt szedett fel egy csajt (és a csaj nagyon dögösen nézett ki)
2009. júl. 22. 15:04
2/12 anonim válasza:
Szerintem, az a csaj, akivel 20 perc ismeretség után összejött... nem fényezném, jó nagy ribanc lehetett.
3/12 A kérdező kommentje:
a csajt ismerem és sztm nem az...
am nem ez volt a kérdés...
2009. júl. 22. 15:18
4/12 anonim válasza:
hát normális lányt nem fogsz 1 nap alatt felszedni....de van olyan akit egy pillanat alatt feltudsz....tudod az út szélén ácsorog..
5/12 anonim válasza:
Ha mindegy hogy melyiket, es csak a darabszam szamit, akkor a klaszikus, minden szembejovot megkerded: akarsz dugni? a megoldas.
Egyebbkent, egy "csajt" nem felszedni a muveszet, hanem megtartani hosszu tavon...
6/12 anonim válasza:
Talán kérj tanácsot a haverodtól, vagy mondd meg neki, hogy szedjen fel egy csajt neked is :)
7/12 A kérdező kommentje:
ok értem..
egyet értek hogy nem lehet egy normális csajt 1 nap alatt meghóditani. és csak nagyon kivételes esetek vannak
de ne menyiségre utazok hanem hogy minél hamarab tul legyek a nehéz folgokon. a megtartás az nem nehéz vagy is ez az én véleményem
2009. júl. 22. 19:14
8/12 A kérdező kommentje:
a kérdésen viszont változtatnék
2009. júl. 22. 19:15
9/12 anonim válasza:
lécci segicsetek nekem!!
hogy lehet fölszedni 1 csajt mitmondjak neki?:)
de msn akarok elöbb beszélni vele mert ott jóbb:DXD
hogy tudom a leg jóbban elcsábitani!! lécci írjatok majd erre:) kösz elöre:)
10/12 A kérdező kommentje:
hello irj nekem privátot és majd megbeszéljük...
2009. aug. 19. 00:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!