Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Szinte apukám lehetne!?
Ma lementem napozni egy strandra (Debrecenbe) és eltöltöttem kb. 3 órát ott. Majd egyik pillanatban odajön hozzám egy helyes férfi és mondta, hogy mivel ő is egyedül van, napozgathatnánk együtt. Az elején filóztam rajta, de utána belementem. Kb. 15-20 percet napozgathattunk, mert utána mennem kellett. volt más programom. A fiú elkérte a számom és mondta, hogy majd keresni fog, legközelebb mehetünk együtt a strandra ( látszott rajta, hogy komolyan gondolja a dolgot)
A lényeg most jön: elmondta, hogy 31 éves!!!! Majdnem leesett az állam...:D 20-24-nek néztem, mondta is, hogy mindenki milyen fiatalnak nézi.... Nagyon megdöbbentem!
Én meg még csak 19 vagyok, szüleim megölnének, ha egy 31 éves pasassal találkozgatnék! viszont annyira aranyos volt, nem csak külsőre, de belsőre is megfogott!:) Nem az a mai, hétköznapi cicafiú. Mit tegyek? 19/L
Hát igen, emlékszem az ismerősöm apukájának is 11 évesen született az első gyereke. (:
Na egyébként, menj el vele legközelebb a strandra, nem kell járnotok, max majd meglátod mi lesz aztán ennyi. Te nem ígértél neki semmit, az hogy ő miben reménykedik vagy mit gondol az mellékes
ha nem akarsz lefeküdni vele, attól még elmehetsz, és nem fekszel le vele, csak kíváncsiságból elmész.
Bár elég valószínű hogy csak leakar feküdni veled, mert ugyan tényleg miért ment volna pont oda? Annyira magányos volt szegény, hogy nem bírta egyedül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!