Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fiu az aki szinte minden csajjal kikezd akit megismer?
Figyelt kérdés
Elofordul, hogy haver csajjal elmegy valahova szorakozni, es akkor is azon jar az agya, hogy valaki mast felszedjen. 28 eves, es meg sincs senkije.2012. aug. 9. 16:54
2/6 anonim válasza:
Egészséges. A viccet félretéve amúgy igaza van az elsőnek, 17 évesen én is minden nőben, akivel megismerkedtem, a reményt láttam, hogy lesz valakim.
4/6 Prto3inVitez válasza:
Én 19 vagyok és minden csajjal csak egyéjszakáztam idáig.Nem volt barátnőm még soha, majd ha megismerek egy nem ribancot akkor elviszem randira nem csak megk*rom és csácsumi viszlát.
5/6 anonim válasza:
egyszerűen nem akar még megállapodni 1 nőnél, még "élni" akar.
6/6 anonim válasza:
Szeretethiányos. Ezt sajnos magamon is tapasztalom. 27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!