Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves vagyok és nem volt még barátnőm, soha, mennyire gáz?
Szóval ez mennyire átlagos, valami baj van velem? Bonyolult személyiség vagyok, összetett nem az a síkegyszerű átlag ami mindenhol megtalálható. Szóval ez gyakran előfordul, hogy a srácokkal egy ideig nem áll le senki, aztán hirtelen... ?
Mert ha valami számít ebben a sz.ros életben, az szerintem ez.... én meg még nem részesültem benne. Voltak élményeim, de gyakorlatilag még csók sem volt, ennyire le vagyok maradva. És ahogy haladok előre a korral a lányok egyre inkább meggondolják kivel állnak le, a csók meg kifejezetten intim dolognak számít, ahogy én észrevettem.
Nem akarok ide kisregényt írni, csak kérdezem. Mennyire gáz? Mit csinálhatok rosszul?
Nem gáz,én 20 vagyok,de ugyanilyen "bonyolult" személyiség.
Mármint kívülről egy tök átlagos laza hétköznapi srácnak látszom,akiről a kutya nem gondolná,h még nem volt csaja.
Nekem a belsőmmel van a baj. Mégpedig,hogy túl érzelmes vagyok,amit persze jól elrejtek,de nagyon szeretethiányos vagyok. Nekem arra nagyobb szükségem van,mint a szexre,mert még sose szeretett senki. Mindig ha megtetszik egy lány,akkor csak rá tudok gondolni,meg hogy örömet okozzak neki. De így persze úgy se jön velem össze,akármilyen jóképű vagyok.
08:43-as:
Most nem azért, de szerintem egy 22 éves fiú már bőven el tudja dönteni, hogy melyik nemhez vonzódik (főleg egy 30 éves), egy ilyen kérdésnél szemét dolog ilyet feltételezni. A homokosság SOKKAL korábban kiderül.
Nem gáz HA:
-b*zi vagy
-dagadt,ronda, és alacsony vagy
én elég befelé forduló, otthonülő, barátok, tapasztalatok nélküli ember vagyok, de viszont képes vagyok beszélgetni emberekkel, ha még zavarba is jövök sokszor, barátnőm sose volt nekem se.
Első igazi csók (első 9 évesen volt :D) tegnap történt meg egy olyan lánnyal, akivel mint újdonsült "barát" találkoztunk eredetileg, csak aztán alkohol bekavart. Megvolt a bizonyos nézés, megkérdeztem bánná e ha vmi őrültséget csinálnák most, aztán minden jött magától a smárolásig. (több nem történt) Még én sem tudom feldolgozni a tegnapot, annyi biztos hogy qrvára nem bántam meg, még haza is kellett kísérnem a csajt, különben elveszik.
A lényeg hogy emiatt a barátnő dolog miatt szerintem nem kell aggódnod, minden tökre magától fog jönni, előbb utóbb ha megismersz valakit jobban, azzal könnyebb lesz egy szinttel feljebb emelni a lécet, onnantól könnyebb, mert csak elhívod ide-oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!