Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-18 éves lányok, szerintetek mi lehet velem a probléma?
Figyelt kérdés
A történetem kicsit hosszú, de próbálok rövid lenni. Pár éve bele szerettem az osztálytársamba, akivel elég jóban voltam, gyakran beszélgettünk stb... Már régóta beszélni szerettem volna vele erről amikor is egy bulin eléggé össze melegettünk és muszáj volt rákérdeznem, hogy szeret e amire azt mondta, igen. Rá pár napra elakartam hívni valamerre, de azt mondta, hogy ő nem gondolta ezt komolyan. Emiatt teljesen szét estem, szét ittam az agyam. Nem beszélt többet velem csak néha pár szót. Mindezek után pár hónappal egyik kedves barátom rábeszélt arra, hogy menjek el a házához (pont valentín nap volt) és mondjam el neki mennyire szeretem. Alig találtam a házukat, teljesen szétfagytam és amikor végre beszélni tudtam vele, az volt a válasza, hogy sosem fog szeretni. A lány okos, aranyos, kedves és nem volt még barátja, nem egy szépség királynő de számomra gyönyörű, és ő azt mondja hogy neki a belső értékek fontosabbak a külsőeknél. Magamról most csak annyit, hogy egy 17 éves normális srác vagyok. Szerintetek nem értem volna meg egy esélyt?2012. aug. 14. 00:53
1/9 anonim válasza:
Próbáld meg elfelejteni ha nem akar tőled semmit.
2/9 anonim válasza:
"és ő azt mondja hogy neki a belső értékek fontosabbak a külsőeknél"
Ezek szerint mégsem
3/9 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg még legalább egyszer.
4/9 A kérdező kommentje:
Miután azt mondta, hogy nem gondolta komolyan elkezdtem csinálni egy kis dobozkát a szülinapjára. Valami különlegeset akartam szóval egy olyan dobozt csináltam amit csak akkor tudsz kinyitni ha az oldalait elkezded tologatni. A lényeg, hogy a valentín napos eset után volt a szülinapja és amikor odaakartam adni annyit mondott, ne tedd ezt velem és kiment a teremből.Nem akartam zaklatni, szóval a barátnőjèvel elküldtem a dobozkát.
2012. aug. 14. 01:02
5/9 anonim válasza:
lehet hogy csak fél valamitől, mondjuk a csalódástól, mert valaki már bántotta és most úgy "ámblokk" az összes pasiból eLge van...
6/9 anonim válasza:
Hat igen, lanyok...Sosem lehet megerteni a gondolkodasukat. En is hasonlo cipoben jartam, es en sem kaptam eselyt. Most nem akarok bekepzelt lenni vagy valami, de eleg jol ismerem es tudom, hogy nem nagyon fog meg olyant talalni mint amilyen en lettem volna o vele. De hat nem kaptam meg az eselyt...miert is kaptam volna meg? De sokaig probalkoztam, hogy hatha megis, mondtam is neki amit nem probal ki, sosem fogja megtudni, hogy milyen lett volna. De hat semmi, mi mar alitolag tul jo baratok vagyunk es o mar mashogy nem is tud ramnezni. Az egesz egy nagy kamu. Nah de mind1. Amit tanacsolhatok neked, igy utolag. Hagyd a fenebe. Tudom, hogy most biztos az hiszed/erzed, hogy szamodra ez a lany az igazi, mar-mar egy etalon, de ha igy kezdodne egy kapcsolat, akkor abbol mar jo nem sulhet ki. Probalj keresni magadnak valaki mast, aki biztos elfogja veled felejtetni. Mint mondtam, hogy en sokat probalkoztam, de mar megbantam azt az idot. Az masokra is tudtam volna szanni, de en rengeteget ra pazaroltam.
7/9 anonim válasza:
de ez a ne tedd ezt velem azt is jelentheti hogy ő is kedvel, csak tényleg fél.. valahogy meg kéne győzni, hogy tényleg szereted nem kihasználni akarod.... valahogy be kell neki bizonyítani és akkor lehet, hogy összejön a dolog :)
8/9 A kérdező kommentje:
Ez a ne tedd ezt velem kb annyit jelent hogy ne hozz megint kínos helyzetbe. Azóta tényleg nem beszéltem vele, szinte egyáltalán(nekem nagyon szarul esett még látni is őt). Engem az érdekelne csak, hogy ha megint kedvelni fogok ennyire valakit akkor megérné e megint ilyennel próbálkoznom.
2012. aug. 14. 01:13
9/9 anonim válasza:
Szerintem nem jössz be neki, tudom szar érzés, de sajnos ez van.:( Csak akkor adj máskor ilyen személyes ajándékot, ha a barátnődről lesz szó. Ő biztos értékelni fogja, de így csak koppanhatsz. Tök aranyos volt ez tőled, csak kár hogy annyiba sem vett, hogy elfogadja.. 17/l.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!