Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez mit jelenthet? (erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelenthet? (erre kíváncsi vagyok)

Figyelt kérdés

Van egy fiú,akit sosem bírtam,elég antiszoc,meg egoista,bunkó paraszt,elkényeztetett és még sorolhatnám.

Hát nem is tudom,minek nevezzem azt a kapcsolatot,ami köztünk van. Inkább ellenség,mint barát,elég keményen be szoktunk szólni egymásnak bizony,végül is őszinte hozzám a maga módján. Én lány vagyok,és az osztálytársa. Több barátom is van az osztályból,de ő nem tartozik közéjük. Na a lényeg,hogy nemrég igen nagy bajba kerültem,és kértem a barátaim segítségét,de nem segített senki. Hanem ennek a fiúnak is megemlítettem mi a bajom,de őt nem kértem ,h segítsen,és képzeljétek,ő ajánlotta fel magától ,hogy segít. Egész megdöbbentem. Aztán meg akartam hálálni,mire azt mondta: Nem kell semmi köszönet,ő azért segített mert ettől jól érezte magát,neki ennyi elég. Aztán fogta magát,és szó nélkül elment...

2012. aug. 14. 23:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen jótét lelkek..én pl ilyennel megjárom, és mégis megint felajánlom a segítséget..
2012. aug. 14. 23:36
 2/5 A kérdező kommentje:

De hát nagyon ellenszenvesnek mutatja magát(!)

Ezért is nem értem(?)

2012. aug. 14. 23:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Olyan mint én. Senkihez ne szól, nincs semmilyen barátja, de ha szólnak neki mégis, nem nagylelkűségből, emberkötelességből, egyszerűen tudásból segít. Nem azért h ő jólérezze magát igazából, sem h te leborulj a lába elé. Jólnevelt, és kitelik az idejéből
2012. aug. 14. 23:40
 4/5 A kérdező kommentje:
De neki vannak barátai. Csak nagyon megválogatja őket. Elég sznob és azért. Egy csomó embert levegőnek néz,aki nem szimpatikus neki. Ja,és mindig mindenről megvan a véleménye,amit nem is titkol,elég sértő tud lenni.
2012. aug. 14. 23:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Ami a szívén, a száján. Csak olyan embereket von maga köré akikben megbízik, és méltónak talál. Válogató, és mégis kifinomultabb..nem mondanám sznobnak.ha csak nem gazdag, és ilyeneket is enged csak maga köré
2012. aug. 14. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!