Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak hogy közeledjek felé?
Van egy fiú akivel 2-3 évvel ezelőtt barátkoztunk utána valamiért megszűnt a kapcsolatunk.A lényeg hogy tetszik nekem és újra barátkozni akarok vele de így elég gáz lenne hogy írok neki 2-3 év után.Van egy hely ahova szokott menni néha én is odajárok esetleg ha ott van és köszönés után megkérdezzem mi van vele vagy még is mit csináljak? Jó lenne újra barátkozni és utána mondjuk összejöhetnék vele.Ha még se legalább újra barátok lennénk.
Értelmes válaszokat és előre is köszi!
16/L
Nekem is vannak olyan ismerőseim akivel nem beszéltem több éve, és sztem nem ciki ha ráirsz, hogy szia, régen beszéltünk. Mizu?
Vagy írj rá hogy szia évi. Ja bocs mellékattintottam, de ha már rádírtam, akkor beszélgessünk, mert olyan régen beszéltünk. Vagy vmi ilyesmi.
És ez az ember csak idegesít, az én kérdésemre is vmi ilyen bocs, de parasztos szöveggel jött.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!