Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Természetes-e hogy félek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Természetes-e hogy félek találkozni azal akivel neten keresztül ismertem meg de viszont bele szeretem?

Figyelt kérdés

2012. aug. 13. 11:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Fogadok valami kis 12 éves tinilányka vagy, aki azt hiszi, hogy most hú, de szerelmes, aztán 3 nap múlva meg másik lesz az áldozat :))) Te meg amúgy miért neten ismerkedsz? Hol laksz, elhagyatott szigeten, vagy mi van? Amúgy meg ha félsz, akkor hagyd a fenébe . Elég érdekes, ha az ember fél a "szerelmétől" :))
2012. aug. 13. 11:41
 12/19 A kérdező kommentje:
nem 12 vagyok !És nem a szerelemtöl félek hanem a találkozástol.Én nem olyan vagyok hogy naponta váltogatom mit más emberek .
2012. aug. 13. 11:48
 13/19 anonim ***** válasza:

14, max 15 lehetsz, jól mondom? A fiú meg huszon, harmindcX? Mert de sok ilyet olvastam már itt. Itt ismerted meg?

Hát vigyázz magadra!

2012. aug. 13. 11:50
 14/19 A kérdező kommentje:
16 vagyok nem itt ismertem meg .és csak 7 hónap van köztünk :)
2012. aug. 13. 11:55
 15/19 anonim ***** válasza:

Jól van, akkor megnyugodtam. :)

Az természetes, hogy tartasz a találkozótól, mert mi van, ha kiderül valami negatívum? ha kiderül, annál jobb, ha meg nem, és több találkozás után is szimpatikus, akkor meg bármi jó is kisülhet belőle.

2012. aug. 13. 11:58
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket mindenkitöl :)
2012. aug. 13. 12:10
 17/19 anonim ***** válasza:
Természetes dolog. Én is nemrég találkoztam a barátommal akit neten ismertem meg, de mi 3 éven keresztül barátkoztunk, beszélgettünk. És most kísérleti stádiumban van a dolog kettőnk között, de minden jól alakul. :)
2012. aug. 13. 15:20
 18/19 A kérdező kommentje:

Én 5 honapja ismerkedem vele de irta hogy szeret és nem tudom hogy ha találkozok vele nem változik meg a döntés .

Meg attol tartok hogy mi fog történni . :)

2012. aug. 13. 15:26
 19/19 anonim ***** válasza:

Mi is 5 hónap után találkoztunk először :D Rettenetesen izgultam, féltem, hogy mit fog szólni hozzám. Pedig mi is eléggé odáig voltunk egymásért már előtte is. Aztán találkoztunk, az első puszit az arcomra kaptam, a másodikat a számra.

Nyugi csak addig fogsz izgulni, amíg el nem kezdetek beszélgetni. Ha meg mégsem tetszik, utána azt is meg lehet oldani. Ne aggódj :)

Mi már lassan 2,5 éve együtt vagyunk, "csak" 4 hónapig voltunk távkapcsolatban az elején, már összeköltözést, közös életet tervezgetünk, szóval bármi összejöhet :)

20/L

2012. aug. 14. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!