Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondtam a lánynak facebookon, hogy találkozhatnánk 2odjára is. Azt mondta, hogy "lehet róla szó". Ez ilyen félválasz, ami előbb utobb kifogásokba megy át, hogy mégsem akar találkozni?
hát, nálam ez a talán kategória, ami elvileg a lányoknál az igen - de én nem vagyok fb generáció...
pl. első találkozás után hívnám a csajt, nem a "facén" írnék...
Szerintem te nem a huszonéves korosztály vagy, úgyhogy lehet, hogy kissé elavult már az információm, de nálam/nálunk a "lehet róla szó" mindig azt jelentette, hogy "Lehet róla szó. Én nem fogok neked könyörögni, de, ha elhívsz megint, akkor felőlem oké".
Ha én nem mertem/akartam konkrétan elutasítani, akkor egyből a kifogásokkal kezdtem, hogy "hát, nem tudom, mikor lehetne összehozni, mert még blabla, meg aztán mindjárt kezdődik a suli, és még bla bla..", hihető aktualitásokkal behelyettesítve, "de majd még meglátjuk, jó?".
Ha engem kérdezel, ez annyit jelent, hogy lehet róla szó, ha te szóba hozod.
23 vagyok.
Az első randin koszáltunk a városban, nem játszottam meg magam, hecceltem, piszkáltam, vezettem a lányt, ugy érzem, hogy tudok mit kezdeni a helyzetekkel, fizikálisan közeledni is merek, nem kérek engedélyt minden kis apróságra. Én csak attól parázok, hogy mivel a lány jobban néz ki tölem egy kategoriával, ezért inkább elmegy majd egy tölem 2x jobban kinéző sráccal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!