Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (lent)

Figyelt kérdés

Pár napig leveleztem az egyik társkereső oldalon egy lánnyal. Egy idő után nem kaptam tőle választ, megkérdeztem, miért és kaptam rá egy ésszerű magyarázatot (és azt, hogy nincs velem semmi baja). Elég zűrös volt neki ez a hét. Utána írtam neki, de arra megint nincs reakció.

Én mondtam magamról dolgokat, ő alig, inkább az én üzeneteimre válaszolt. Nem akarok erőltetni semmit. Sosem volt még ilyen, de ma többször is eszembe jutott csak úgy. Szerintem elég sok közös van bennünk. De ezt jó lenne kideríteni.

Szerintetek zaklatás lenne megkérdezni (persze szebben), hogy ha túl lesz ezen az időszakon, folytathatjuk-e vagy inkább hagyjuk az egészet?

Vagy mi lenne a legjobb ebben a helyzetben?

2012. aug. 12. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle nyugodtan, miután helyrejött.
2012. aug. 12. 22:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Ne erőltess semmit. Nincs rosszabb, mint amikor egy pasi, akit még csak nem is ismerek, számonkér rajtam valamit. Lehet, hogy tényleg csak zűrös időszaka van, legyél türelmes, de azért ne várj rá túl sokáig, levelezz, találkozgass más lányokkal is.

24/N

2012. aug. 12. 22:25
 3/5 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nincs más :/

Jó lenne kideríteni valahogy, hogy meddig várjak. Mert ha tudom, hogy van értelme várni, megnyugszom. De így nem tudok...

2012. aug. 12. 22:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Már hogy ne lenne más? Annyi lány van a társkereső oldalakon, mint égen a csillag.
2012. aug. 12. 22:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Ez igaz. De nem szeretnék olyat, akivel két nap után megennénk egymást. Nem csak a külső érdekel és ez eléggé megnehezíti az életemet :/
2012. aug. 12. 22:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!