Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 105KG vagyok 170cm. Az élet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

105KG vagyok 170cm. Az élet ki utált engem mindenböl, s mindentöl. Hogy lehetne-e esélyem valami féle párkapcsolatra nekem ijen adatokkal? Köszönök minden tanácsot.

Figyelt kérdés

am

15 éves vagyok

2012. aug. 12. 21:16
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Ekora túlsúlyt betegség nélkül, csak evéssel nem lehet felszedni.

Szerint Imre Kórház, Bp. Lipid ambulancia, és endokrinológus.

2012. aug. 13. 16:11
 32/39 Golan Trevize ***** válasza:
Tanulj meg helyesen írni, kezdetnek megteszi.
2012. aug. 13. 16:17
 33/39 anonim válasza:

Szia :)

Én megértem a problémásat 17 éves vagyok februártól gyökeresen megváltoztattam az életem :) Én nem akarlak megváltoztatni csupán elmesélem neked az én történetemet.

Körülbelül 4-es korom óta fogyókúráztam, mert soha nem voltam elégedett a külsőmmel (Még most sem az igazi de már nem sok kell) Nekem sem volt normális párkapcsolatom idáig :) Mindig rosszul és szomorúan éreztem magam akár te. Én azért fogytam le , mert magammal nem voltam megelégedve és mert meg akartam mutatni mindenkinek, hogy nincs lehetetlen. Február óta futok napi 5km-et és azóta 12 kilót fogytam (Most a nyáron pihi van :$)171 cm/74 kg vagyok és sokkal boldogabb tudod ne siránkozz hanem tegyél azért,h ogy jobb életed legyen, mert az emberekben nincs elég nagy szeretet ahhoz, hogy a más embereket is elfogadják ://

Ha van kérdésed akkor írj üzit :) Sok sikert neked mindenhez :)

2012. aug. 13. 17:18
 34/39 A kérdező kommentje:

elnézést kérek mindenkitöl hogy nem válaszoltam.

a NET puff.

am köszönöm a tanácsokat.

hasznosak igen csak.

deeeee....

ha nagyon őszinte akarok lenni....

az a válasz amit aszem a 3.szektorban irt valaki az gondolkoztatott el igen nagyon.

azt hiszem egy lány

2012. aug. 14. 20:40
 35/39 A kérdező kommentje:
a sok okos talán még sem olyan okos.....olyan b@szottul könnyen beszéltek h....
2012. aug. 14. 20:40
 36/39 anonim ***** válasza:
Ja igazad van, bújj csak a "nem tudod nekem milyen nehéz" álarc mögé továbbra is...
2012. aug. 14. 20:47
 37/39 anonim ***** válasza:

[link]

Uff, beszéltem!

2012. aug. 15. 00:04
 38/39 anonim ***** válasza:

Én adtam már le 25 kilót, igazából semmi extra nehézség nem volt benne. Egyszerűen kevesebbet ettem, és sokkal többet mozogtam, mint korábban, és ezt úgy 8-9 hónapig kellett csinálni, no meg azóta sem eszem olyan sokat, és nem mozgok olyan keveset, mint előtte. Ha te erre nem vagy képes, senki mást nem okolhatsz, csak saját magadat.

De elég sok kövér ember van, akinek elég annyit mondani, hogy buszozás helyett sétálhatna haza egy félórát, és máris tele van kifogásokkal. Ha te is ilyen vagy, akkor megérdemled a sorsodat.

2012. aug. 15. 00:41
 39/39 anonim ***** válasza:

am ha nem szereted magad a súlyod miatt, akkor hogy várod hogy valaki egy kapcsolatban szeressen? ha még te sem bírsz magadra nézni? ez hülyeség hogy csak a belső számít(amit többnyire a nők szoktak mondani, a pasiknak meg csak a külső-remélem azért nem mindnek) gondolom akarsz kapcsolatot, így viszont sosem lesz, senkinek sem jönnek be az önbizalom hiányos emberek.

szóval egyetlen lehetőséged van, a fogyás, vagy egy 150 kilós pasi! ILYEN az élet;)

2012. aug. 15. 10:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!