Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 105KG vagyok 170cm. Az élet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

105KG vagyok 170cm. Az élet ki utált engem mindenböl, s mindentöl. Hogy lehetne-e esélyem valami féle párkapcsolatra nekem ijen adatokkal? Köszönök minden tanácsot.

Figyelt kérdés

am

15 éves vagyok

2012. aug. 12. 21:16
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Én szívesen megismerném a kérdezőt, és nem fake, meg hasonlók, komolyan gondolom!

15F

(negatív véleményeket a kommentemről köszi, de nem kérek!)

2012. aug. 12. 21:58
 22/39 anonim ***** válasza:
a sok okos talán még sem olyan okos.....olyan b@szottul könnyen beszéltek h jaj menjen úszni,futni,biciklizni ez az ne egyél sokat....na ez a bumm...mint mondta sajnos nincs biciklije...kilőve....úszás...rohadt drága...futás?ilyen testsúllyal nem lehet futni mert csak rosszul lesz és belehal(orvosi tanácsolja)....majd ha ti lesztek ennyi kilók teljesen mind1 milyen okból..zabálás vagy betegség...és le kéne fogyni..utána nem lenne ilyen nagy pofátok.......egyébként meg én is lány vagyok és még nehezebb mint te....most kezdtem el fitnesselni de mondanom sem kell marha drága a bérlet 13 ezer havonta....ja és 19 éves vagyok....nem lehet vele valami sokat fogyni...főleg hogy mivel a zsír átalakul izommá ami nehezebb ezért nem is szabad mérni magad mert csak abba hagyod.....abban van igazság h te még jó korban vagy és sikerülhet lefogyni,igen akaraterő blabla....most ezt vayg be tudod magadnak beszélni vagy nem...am meg este 6 után ne egyél az a hatásos...persze nem akkor ha hajnali 3ig vagy fent.de valamivel próbálkozz sok sikert hozzá :)
2012. aug. 12. 22:00
 23/39 anonim ***** válasza:

Utolsó te is csak féligazságokat tolsz.

Az igazság az, hogy ő nem egy bodybilder elhízva, és nem is akar az lenni szerintem, ezért 45-50 kiló felesleges ZSÍR van rajta.

A zsír sosem lesz izom. Izom 1kg/1hónap zsír 1kg/hét a jó irányba.

Zsír csak magas oxigén felhasználáskakor ég, tehát muszáj lesz valamit csinálnia. Fiatal még, nem fog infarktust kapni egy kis kocogástól, az uszoda korlátlan havi egyébként nálunk 6 ezer/ hó, edzőterem 3500/hó és egy ezressel olcsóbb, ha diákod is van.

Este 6 után is kell enni! Reggelig nem fog vegetálni a szervezeted és megint raktározni kezd.

2012. aug. 12. 22:16
 24/39 anonim ***** válasza:
kitartás kell hozzá, elmúlik a kínzó éhség, ha a gyomrod megszokja, hogy kevesebbet eszel, és összeszűkül, vízzel am át lehet verni kis időre, az meg mozgás mellett am is fogy, lényeg, hogy ne add fel, persze mondani könnyű, de mindenképp olyan módon fogyj, amibe jól érzed magad
2012. aug. 12. 22:26
 25/39 anonim ***** válasza:
jó érdekes nekem ezt 1 testnevelés tanár ismerős mondta úgyhogy ne nekem mondjad....igen én is ezt mondtam h valamit csinálni kéne,csak vannak olyanok akiknek az anyagi helyzete a 3500ftos kondibérletet sem tudja megengedni magának...a kocogás meg lóf@aszt sem ér attól fogyni nem fog vagy csak olyan csekély mértéket amit észre nem lehet venni....én is fel voltam mentve suliban futás alól orvosilag.....
2012. aug. 12. 22:32
 26/39 anonim ***** válasza:
Aki vajas kenyéren él meg nem tudom hogy hízhatott el ennyire...
2012. aug. 12. 22:34
 27/39 anonim ***** válasza:

Azért egy 105 kg-s lány... Az igen... Amúgy van egy másik kategória, ahova szerintem jobban illene ez a kérdés. Várjál, belinkelem: http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak

Uff, beszéltem!

2012. aug. 12. 22:43
 28/39 anonim ***** válasza:
Ő nem akar fogyni, hanem párkapcsolatot elhízva. Ezért írta ide.
2012. aug. 12. 22:44
 29/39 anonim ***** válasza:

Ja, vágom... Az kérem nem úgy működik...

Uff, beszéltem!

2012. aug. 12. 22:44
 30/39 anonim ***** válasza:
Emeld fel a valagad, mozogj, ne egyél annyit, és lefogsz fogyni.
2012. aug. 13. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!