Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 105KG vagyok 170cm. Az élet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

105KG vagyok 170cm. Az élet ki utált engem mindenböl, s mindentöl. Hogy lehetne-e esélyem valami féle párkapcsolatra nekem ijen adatokkal? Köszönök minden tanácsot.

Figyelt kérdés

am

15 éves vagyok

2012. aug. 12. 21:16
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

köszönöm a magatok mondján hasznos,kedves,jó szándékú, ám bár durva tanácsokat.

ez kedves.

am

ez lenne az 5. próbálkozásom fogyásban.

az utobbit 1héttel ezelött hagytam abba.

a rekord 1hónap.

2012. aug. 12. 21:26
 12/39 ASOT ***** válasza:

Abban igaza van 1-2 embernek, de megkérdezném, hogy: Betegség, egészségügyi okok miatt vagy túlsúlyos?

Ha nem akkor az Első kommentemet tartom fent.

2012. aug. 12. 21:26
 13/39 ASOT ***** válasza:

Nem baj ne add fel, mert akkor még súlyosabb lesz a helyzet.

Gyerünk étrend változtatás, este 9 után ne egyél.

Sport mozgás,

És kérdezz meg egy edzőt egy trainert, egy edzőteremben hátha tud hasznos tanácsot adni!

2012. aug. 12. 21:27
 14/39 anonim ***** válasza:
45 kiló felesleg? Én olyan 11 hónapot mondok, hogy rendbe tudd magad hozni. Ez nem sok elhiheted, a tömegnövelés sokkal nehezebb, mert ott 1 kg/hó a maximum. Hogy hízhattál el ennyire?
2012. aug. 12. 21:36
 15/39 anonim ***** válasza:

ASOT este 9 után?! 6 után!! a szervezetnek az a legjobb ha négyóránként eszel, és 10kor meg már aludni kell mert az tesz jót:D

16 éves vagyok, tavaly kezdtem fogyózni, kb 12 kiló lement már rólam, mondjuk én 70körül-ről kezdtem.

akaraterő kell hozzá, de nagyon megéri a végén. meg igyál sokat de ne lónyálat, ne ilyen üdítőket, hanem mondjuk citromos vizet, állítólag az még fogyaszt is?

sok sikert:)

2012. aug. 12. 21:37
 16/39 anonim ***** válasza:

1évig ne hagyd abba.

http://www.youtube.com/user/LAURAmustLOSEWEIGHT

ha ő meg tudta csinálni akkor te is.

2012. aug. 12. 21:37
 17/39 ASOT ***** válasza:

őőő jaaa azt a 9 órát azért írtam mert sokan film közben is csemegéznek amitől leginkább híznak.

:)

2012. aug. 12. 21:40
 18/39 ASOT ***** válasza:

21:37! Ez azért jó.

Csak kitartás kell hozzá, ami a legtöbb embernek nincs!

2012. aug. 12. 21:41
 19/39 ASOT ***** válasza:

21:37. Sőt most még nektek ebben a korban könnyebb is fiatal szervezet gyorsabban működik.

a kérdező is 15 (1 év na bumm) 18 éves korára egy k-úrvajó testű csaj lehetne.

2012. aug. 12. 21:44
 20/39 anonim ***** válasza:

Ez így nagyon nem hangzik vonzónak, szomorú életed lesz, ha így marad.

Nem fogyókúráznod kell, hanem életmódot váltani. Ne ilyen legyen, hogy 2 hétig fogyózol meg egy hónapig fogyózol: SOHA TÖBBÉ ne egyél annyit, mint eddig, és mostantól MINDIG mozogj sokkal többet, mint eddig. Életed végéig. Ha ezt megcsinálod, rendesen, mindenféle párkapcsolatra lehet még esélyed. Ha nem csinálod meg, akkor minden nagyon rossz lesz neked.

2012. aug. 12. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!