Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van valaki, akire tényleg számíthatok?
Egy nem túl szimpatikus alak vagyok. Amolyan flegma burzsuj. Nem igazán szeretnek az emberek. A másik meg,hogy soha sem őszinték velem. Sok lány csak megjátssza magát előttem,úgy h közben a háta közepére sem kíván(ezt ne mis értem,miért csinálják) Én nem szeretek senki nyakán lógni,hanem hagyom,hogy engem keressenek.
Na és van egy lány,aki elég gyakran keres meg,és mindig érdeklődik,hogy vagyok,meg mivel töltöm az időmet,folyton kérdezget,magáról nem sokat mesél. Hagyja,h kibontakozzak,és olyan őszintének tűnik, látom a szemén,hogy nem játssza meg magát. Ha valami baja van,azt is megmondja,ahogy én is neki,nincs sértődgetés,meg egymás félreértése. Egyszerű és őszinte,engem ezzel elvarázsolt.
Arra vagyok kíváncsi,hogy ez azt jelenti e,hogy én számíthatok rá? Van benne szeretet irányomba? Ne értsetek félre,én nem olyan vagyok mint az átlagemberek,akik csak szexben meg piában gondolkodnak. Megvallom,tetszik a leányzó,de engem elsősorban az érdekelne,hogy mint ember száémíthatok e rá,mert az sokkal fontosabb,mint a szerelem...
én a helyedben számítanék rá(bár nem ismerem:D)
és a szerelem is elég fontos!:)
Valószínű kincset találtál a személyében,de ügyesen bánj vele mert ritka ilyen embert találni.Sokban hasonló lányt már én is volt szerencsém megismerni pár éve,majd fogtam és megszakítottam vele a kapcsolatot,később jöttem csak rá hogy kit is vesztettem el de már késő volt.Azt hiszem nem is találnák még egy olyan embert,szinte rosszat nem is tudok mondani róla.
Talán valóban érdemes az ilyen nőt igaz barátodként fogadni,mert sokszor a párkapcsolatban egymásra unnak,részben a sok együttlét miatt.Az igazi barátság általában időtállóbb,viszont nehezebb rátalálni.
Igen,akkor jó,mert én is így gondoltam.
Nagyon tetszik,de épp ezért nem akarok vele összejönni,mert az elcseszne mindent. Nekem nem volt olyan kapcsolatom ami 3 hónapnál tovább tovább tartott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!