Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik nektek melyik tipus jön be?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik nektek melyik tipus jön be?

Figyelt kérdés
Magassarkú,miniszoknya,szépen kisminkelve rúzs minden vagy tornacipő, farmernadrág és sminknek mondjuk csak feketére kihúzott szem szempilla spirál. Ertelmes válaszokat kérek és ha lehet kort is írjatok
2012. aug. 12. 14:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Az első típusba tartozó lányok 95%-a bunkó és el vannak telve magukkal,szóval az nálam nem szimpi. A második típus nekem bejön. 18/F
2012. aug. 12. 17:56
 22/23 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem bejönnek bizonyos mértékig a lányok magassarkúban is, de általában jobban vonzanak azok a lányok , akik kicsit visszafogottabbak a sminkben, de azért használják természetesen. 23F
2012. aug. 12. 18:11
 23/23 anonim ***** válasza:

16osnak:

Nem is azért írtam, hülyegyerek. Hanem mert itt dumáltatok, hogy aki így meg úgy öltözködik, az ilyen meg olyan. Mert megítélitek külsőről, és ez gáz. Mi van, ha amikor ti láttátok, épp tiptop, szoknyás, magassarkús napja volt, másnap meg épp tornacsukában nyomta??

2012. aug. 12. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!