Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik nektek melyik tipus jön be?
Figyelt kérdés
Magassarkú,miniszoknya,szépen kisminkelve rúzs minden vagy tornacipő, farmernadrág és sminknek mondjuk csak feketére kihúzott szem szempilla spirál. Ertelmes válaszokat kérek és ha lehet kort is írjatok2012. aug. 12. 14:12
11/23 anonim válasza:
Első, csak smink nélkül, vagy tényleg csak nagyon-nagyon minimális!
12/23 anonim válasza:
2. de csőgatyával, és pl. magasszárú Nike-val (de a tornacipő sem akkora para :D) 18/F
13/23 anonim válasza:
Második, de tornacipő helyett vmi kicsit nőiesebb nem árt. + rúzs akár :D Igazából az első nagyon bejön, csak ne úgy járjon minden nap, és nem kell sok smink. Mondjuk buliba tökéletes.
14/23 anonim válasza:
Az gáz, ha én a tornacipő kivételével mindkét vonalon mozgok, és jól érzem magam? :D Most akkor amikor csajosan vagyok felöltözve, hp vagyok, mikor meg lazábban, akkor nem? Nem minden a külső, khm.
19l
15/23 anonim válasza:
#15 senkit nem érdekel, hogy érzed jól magad. Az volt a kérdés, kinek melyik típus jön be a kérdésben említettek közül, erre válaszoltunk.
16/23 anonim válasza:
78 évembeb vagyok és a nevem fil pedofil és minden jöhet
17/23 anonim válasza:
Nekem bejön, ha egy csaj tornacipőt hord, szóval a 2. De csuka nélkül is az utóbbit választanám. 19
18/23 anonim válasza:
Mind a kettő bejön helyzettől függő ha valami esemény vagy szórakozó hely hétvégén az első jöhet. Hétköznapok vagy csak valami közös program délután a második.
19/23 A kérdező kommentje:
15-ös én is vagyok úgy hogy néha jól esik csajosabban felöltözni néha meg csak lezserebben szerintem ez nem gáz :)) és köszi a válaszokat :)))
2012. aug. 12. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!