Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mutasd, ne mutasd, éreztesd. Inkább ne, keresd, várd meg amíg ő lép? Tulajdonképpen mi a célravezető? Fiúk, szerintetek? Lányok is írhatnak.
Nyilván mindenkinél más és más.
De vegyünk alapul egy olyan fiút, aki azért elég jól néz ki, önbizalomhiányban sem szenved.
Mi a legjobb megoldás, ha tudod, hogy bejössz a srácnak..de mégsem keres túl gyakran? Keresd te őt? Vagy ha pl, te odáig vagy érte..akkor éreztesd vele, hogy bejön neked..vagy játszd meg, hogy hidegen hagy? De ha ezt játszod..vajon nem mond-e le rólad teljes mértékben?
Mi a véleményetek, hogyan lehet a legjobban megszerezni egy olyan pasit, aki nem ugrik rá minden szembe lévő csajra, csak hogy legyen valakije, és nehezen kötelezi el magát?
hát ritka az ilyen az tuti.
ÉS nem is erőltet semmit és nem is tapad nagyon.
De ugyanakkor érdekes, és jó vele összefutni néha.
De ő neten nem nagyon ismerkedik...
Háát itt gyakorin belül már vagy 16 pasival leveleztem de ő volt az egyetlen normális.
Ja szerencsére van ilyen pasi még csak ritka...
1. vagyok
akkor azt hiszem én pont kifogtam egyet :D
akkor szerencsés vagy :)
sok sikert a továbbiakban
1es vagyok.
Hát meggyőzni nem igazán tudom hogy hogy lehetne :D
ha közösen tetszetek egymásnak, akkor szerintem ez a folyamat beindul magától is. De ha nem akkor meg valahogy suggalni kellene neki hogy esetleg ti is akarnátok többet, teszem azt néha egy puszi az arcra, érintések..stb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!