Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megyek holnap fel egy lábához,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megyek holnap fel egy lábához, , rettenetes büdös a lábam mindig, hogy szeretkeznek vele, hogy ne zavarja a szag? Bakancsban?

Figyelt kérdés
Lehet gombás a lábam, de ha nem is az, akkor is alapból hiperhidrozisos és patakról a labamrol a víz. Minden cipőben büdös a lábam, Csak akkor nem az, ha előtte megmosomp, pl szex elott. De célszerű idegen lány alberleteben lábat mosni szex elott, nem fogja furcsallani? Nem fog kinevezni? Vagy ez természetes? Vagyis azt hallottam hogy minden embernek van labszaga, a nőknek erősebb legtöbbször mint a pasiknak. Ezt egy orvos mondta, hogy sokkal tobb nő keresi öt fel láb ízzel és gombával mint férfi. De nem ciki ez szex elott lábat mosni?
2012. aug. 10. 12:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb szokj rá a tisztálkodásra, utána a szexre.
2012. aug. 10. 12:35
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez nálad úgy van, hogy nyáron nem mész b@szni, mert büdös a lábad, ősszel meg már nincs olyan meleg, akkor már igen? :D
2012. aug. 10. 14:10
 13/16 A kérdező kommentje:
Nyáron jobb szúrni. Ősszel nagyon büdös a lábam.nJa és minden nap zuhanyzok megis büdös kegyetlenül.
2012. aug. 10. 15:15
 14/16 Timberwolf válasza:
Az anyádat mekkorát röhögtem XD. Komolyra fordítva a szót. Hordjál szellősebb lábbelit és a lábspray használata sem hülyeség. Előtte viszont derítsd ki, hogy gomba okozza e a problémát, ha igen kezeltesd.
2012. aug. 10. 17:25
 15/16 anonim ***** válasza:
A qrva életbe, ezen én is tényleg baromi nagyot nevettem :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2012. aug. 10. 19:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Javaslom a Dr. Sholl termékeit. Csodákra képesek ám!!!!
2012. szept. 21. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!