Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hüvelyvaladekom büdös, mit csinaljak vele?
Figyelt kérdés
utananeztem, es elvileg ilyennek kell lennie, de nekem sok van es nem szeretem a szagat, es felek hogy ha majd szexelek valakivel akkor neki sem fog tetszeni, lehet ezen valtoztatni valamit?2012. júl. 30. 23:50
1/9 anonim válasza:
menj el orvoshoz! lehet valami fertozes..
2/9 okoska31 válasza:
egyél kevesebb savasító ételt. ilyenek a cukor, egyéb szénhidrát, húsok.
jót tesznek a gyümölcs, zöldség.
persze lehet enni az első dolgokat is, csak mértékkel.
egyébként hidd el, nem ezzel fogod elriasztani a pasit...:) ha kellően mosod a puncid, nem fogja érdekelni.
Ja, még a dohányzás tudja nagyon szagossá tenni - így azt is kerüld.
3/9 okoska31 válasza:
elsőnek is igaza van - spec. azt feltételeztem, hogy orvosi gond nincs. De tényleg győződj meg róla!
6/9 anonim válasza:
fújd be az új ambi pur-ral, mert az megszünteti a szagokat!
Egyébként meg VAGISIL! :D
7/9 anonim válasza:
Van erre egy jó gyógyszer...
RobiPUSSYn :P
8/9 anonim válasza:
Vegyel a dmben biointimo betetet,van hozza,vaginais ph mero tesztcsik.
Ha az nem normalis ph-t mutat,akkor fertozesed van,menj orvoshoz.
Ha normalis a valadek ph erteke,akkor megnyugodhatsz,nincs bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!