Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kamaszok hol és hogyan ismerkednek?
A rondák is szoktak ismerkedni? Szeretnék barátokat meg egy bnőt, de nagyon ronda vagyok. Érzelem dús szerelmet keresek. Van esélyem? Ha igen, hol érdemes próbálkoznom?
17/F
én interneten (myvipRandi-n) ismertem meg a Barátomat, de nem úgy, mint ahogy mostanság "szokás" ismerkedni
bejelölt, hogy tetszek neki, írt egy üzit, hogy szeretne megismerni, visszajelöltem, elkezdtünk facebook-on és msn-en beszélgetni (semmi összevissza lájkolgatás, bökdösődés, belinkelés, stb.), aztán találkoztunk, és a 4. randin összejöttünk :D
16/L
úgyhogy szerintem simán megpróbálhatnád neten te is, de csak persze értelmes módon, nem pedig ahogy mostanság "szokás" :-)
Nyugi, öcsi! Akinek kell jönnie, úgyis eljön!! Akár barát, barátnő. Én olyan magányos kamasz voltam, hogy még én sem álltam szóba magammal, mára annyi barátom van, hogy eladhatnám őket. :-)))
Persze, nem adom el őket. Mind jó valamire, ha másra nem is, alkatrésznek. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!