Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van az embernek esélye úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van az embernek esélye úgy szerezni barátnőt, hogy nem izmos?

Figyelt kérdés
Tehát a felsőtestem egyáltalán nem izmos, főleg a bicepszem kicsi, egyedül a lábam szálkás viszont az látványosan, mert sokat kerékpározok, de gondolom nem a vékony szálkás lábakra buknak a lányok...
2012. aug. 8. 22:04
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti pár éve akartam menni kondizni, meg is beszéltem egyik ismerősömmel, hogy közösen megyünk, aztán 1 héttel az edzés kezdése előtt beütött a krach, azóta nem nagyon emelhetek nagy súlyokat, de természetesen nem hagyom annyiba, a mai napig rohangálok az orvosokhoz, hogy megoldódjon és el tudjak kezdeni edzeni.
2012. aug. 8. 23:07
 22/33 anonim ***** válasza:
Az olyan ember, aki komolyan használja a friendzone kifejezést, az én szememben nem férfi. De tényleg, egy nő a te szemedben csak akkor érdekes, ha szétteszi neked a lábát? Nem kell minden lyukat megdugni ami szembe jön csak mert magányos vagy vagy mert ettől érzed magad frankó gyereknek.
2012. aug. 8. 23:07
 23/33 A kérdező kommentje:
Szerintem félreértettél. A firendzone szót arra használtam, hogy több lány ismerősöm is van, akik "csak" barátok, de nem több. Tehát eszem ágában sem lett volna kikezdeni velük, csak simán barátként tekintünk egymásra.
2012. aug. 8. 23:12
 24/33 anonim válasza:
Értelek én azért arra figyelj oda h a romantikát ne vidd túlzásba ha egy lány azt mondja nem szereti valójában szereti csak nem annyira és inkább be se vallja úgyhogy ne vidd túlzásba, az riasztó is lehet. Az jó ha nem vagy megbaszom típus azt csak a ribik szeretik egy igazai nőt meg kell hódítani és nem a külsővel hanem a belsővel :)önbizalom 22:52
2012. aug. 8. 23:17
 25/33 anonim ***** válasza:

az a helyzet, hogy elég tökéletessé kell magadat fejleszteni hogy megfelelő bnőd legyen. én már másfél éve fejlesztem magam midnen téren, és most belekezdtem a tömegnövelésbe. Vedelem a tejet edzés után meg a tojásokat, fehérjeport 100g-ig meg sem állok naponta kb annyi kell 65 kilóra. Szétizzadom a májam csak azért hogy dögösebb legyek a csajok szemében :D

Közbe megy a személyiség fejlesztése szocializálódás/infogyűjtés/tapasztalás stb...

Nemsoká lesz rendes bnőm!

F19

2012. aug. 9. 00:58
 26/33 anonim ***** válasza:

utolsóra én nem hallgatnék.. kissé forever alone-nak tűnik szegény azzal, hogy 19 évesen azért lelkendezik, hogy nem sokára lesz barátnője o.O

Az jó ha sok lány barátod van, de nem elég... megismerni és megkedveltetni már meg tudod magad akkor már elérni, hogy szexuálisan is gondoljanak rád... néha kicsit viccelődni kell velük a szexszel kapcsolatban vagy ilyesmi... utalni rá, hogy te amúgy nem lány vagy és jól meghúzhatnád őket ha akarnád... ilyenkor szexuális feszültség keletkezik és ha a beszélgetések alkalmával belecsempészel egy kis perverz témát akkor nem friendzone lesz a vége ;) persze a lánybarátok nagyon jók.. nekem is van egy rakás és teljesen más mint a fiú barátok, de azért kell barátnő is :) sok sikert és hidd el. hogy a felső test akkor számít ha neked is számít...

2012. aug. 9. 02:00
 27/33 anonim válasza:
Miért hiszitek ti pasik azt hogy a csajoknak az kell hogy kigyúrt állatok legyetek már nem azért??? ti is mindig azt mondjátok hogy nem a külső a lényeg hanem a belső (jó persze az is számít de nem mindent visz) akkor minket miért néztek ennyire felületesnek??? szerintetek egy nem kigyúrt férfiba nem lehet beleszeretni???
2012. aug. 9. 10:50
 28/33 A kérdező kommentje:

27-es.

Én csak az alapján írok amit látok. A sok "jó" csaj csak a "kigyúrt", lebarnult fiúk vonzzák, semmi más szinte. Az, hogy belül agyilag zokni és semmi egyedi nincs a csávóban, az nem érdekli őket.

2012. aug. 9. 12:04
 29/33 anonim ***** válasza:
Egy normális csaj nem az izmaidért fog szeretni. Én is vékony vagyok, nem túl izmos, szintén egészségügyi okokból nem is gyúrhatok, erősíthetek. Viszont gondolom úszni úszhatsz, az azért ad egy kis formát:)
2012. aug. 9. 17:48
 30/33 anonim válasza:
28as lehet hogy az a sok jo csaj jo csaj de szerinted őket mennyire érdekli a belső ha a pasi agyilag zokni? egy normális lány nem akar magának egy ilyen pasit párjául...
2012. aug. 9. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!