Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van az embernek esélye úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van az embernek esélye úgy szerezni barátnőt, hogy nem izmos?

Figyelt kérdés
Tehát a felsőtestem egyáltalán nem izmos, főleg a bicepszem kicsi, egyedül a lábam szálkás viszont az látványosan, mert sokat kerékpározok, de gondolom nem a vékony szálkás lábakra buknak a lányok...
2012. aug. 8. 22:04
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
hidd el, egyáltalán nem szűkült a lista, talán csak jobb, mert a kis r*bancok kilőve...
2012. aug. 8. 22:17
 12/33 anonim ***** válasza:
ha aza rcod és a humorod elfogadható, vagy jó, akkor van esélyed...
2012. aug. 8. 22:18
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre a válasz 2500% igen.

De neked ez a szám mínuszban van.

A személyiségedtől függ, nem a testedtől.

2012. aug. 8. 22:25
 14/33 anonim ***** válasza:

Az utolsóval annyira egyet értek mint még soha senki... :D

nekem sincs izmom felül, mert nem olyan a test alkatom... bármennyit dolgozom nem leszek látszatra izmosabb.. hiába bírom itthon a rakodást meg a rengeteg izom munkát nem látszik testalkatra... amúgy meg egyáltalán nem ezen múlik... tudom, hogy nincs látványos izmom, de nem vagyok ronda, jó humorom van, segítőkész, kedves... nem kell több a csajoknak.. talán még egy kis magabiztosság.. és ragadnak mint legyek a légypapírra ^-^ :D

15/f

2012. aug. 8. 22:30
 15/33 A kérdező kommentje:
Szerintem nem vagyok csúnya, legalábbis eddig nem mondta senki se, a dumám sem rossz, legalábbis eléggé sok csaj "friendzone"-olt már, egyedül az önbizalmammal van baj, az csak alkohol hatására jön elő.
2012. aug. 8. 22:32
 16/33 anonim ***** válasza:

Akinek igazán fontos leszel, az nem csak az izmaidat fogja nézni hanem Téged:)

Ahogy nézem mások is azon a véleményen vannak mint én, hogy a humor is l ehet sexepil.

Én speciel nem is csípem a szálkás izmos pasikat a húsosabb fazon jobban bejön :-)

27L

2012. aug. 8. 22:36
 17/33 A kérdező kommentje:
Na ezt jó hallani. Humorérzékem van, legalábbis a családomban sokszor megnevettetem a többiket, meg a baráti körömben is néha :)
2012. aug. 8. 22:38
 18/33 anonim válasza:
na hát ez kb ugyan olyan kérdés volt mint a lányoknál hogy "duci vagyok lehet e pasim?" persze hogy lehet barátnőd miért ne lehetne?? Az én párom sem kigyúrt, jo aláírom izmos de nem látszik, van hasikája is kicsit husis de hidd el ha van humorérzéked és kisugárzásod szerintem a legtöbb lányt leveheted a lábáról és egy jó tanács (minden lány szereti a romantikát egy kicsit, még ha azt is mondja h utálja) higgy nekem :) tapasztalat :D 18/L
2012. aug. 8. 22:52
 19/33 A kérdező kommentje:

Az a ciki, hogy én is szeretem a romantikát, de még egy lánnyal sem jutottam el addig a szintig.

Tehát én nem az a típus vagyok, hogy leülök a barátnőm helyére a buszon, vagy mikor oda kerül a sor akkor egyszerűen "megbaszom" már elnézést, hanem megadom a módját...

2012. aug. 8. 22:56
 20/33 anonim ***** válasza:
Ja látom,hogy problémád van,bocsi.Azt hittem a szokásos lusta majom vagy aki itt sír..És ez egyáltalán nem baj!Nézd meg a páwákat,0 izom nincs rajtuk,mégis buknak rájuk a jó csajok..nem ezen múlik
2012. aug. 8. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!