Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van az embernek esélye úgy szerezni barátnőt, hogy nem izmos?
A kérdésre a válasz 2500% igen.
De neked ez a szám mínuszban van.
A személyiségedtől függ, nem a testedtől.
Az utolsóval annyira egyet értek mint még soha senki... :D
nekem sincs izmom felül, mert nem olyan a test alkatom... bármennyit dolgozom nem leszek látszatra izmosabb.. hiába bírom itthon a rakodást meg a rengeteg izom munkát nem látszik testalkatra... amúgy meg egyáltalán nem ezen múlik... tudom, hogy nincs látványos izmom, de nem vagyok ronda, jó humorom van, segítőkész, kedves... nem kell több a csajoknak.. talán még egy kis magabiztosság.. és ragadnak mint legyek a légypapírra ^-^ :D
15/f
Akinek igazán fontos leszel, az nem csak az izmaidat fogja nézni hanem Téged:)
Ahogy nézem mások is azon a véleményen vannak mint én, hogy a humor is l ehet sexepil.
Én speciel nem is csípem a szálkás izmos pasikat a húsosabb fazon jobban bejön :-)
27L
Az a ciki, hogy én is szeretem a romantikát, de még egy lánnyal sem jutottam el addig a szintig.
Tehát én nem az a típus vagyok, hogy leülök a barátnőm helyére a buszon, vagy mikor oda kerül a sor akkor egyszerűen "megbaszom" már elnézést, hanem megadom a módját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!