Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 14-17 éves lányok, mit szólnát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-17 éves lányok, mit szólnátok, ha egy 22 éves srácnak bejönnétek?

Figyelt kérdés

2012. aug. 8. 17:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ez beteges. Egy 16-17 évessel még esetleg, na de egy 14 évessel mit akarsz kezdeni.

El nem tudom képzelni, hogy a 21 éves bátyámmal, vagy bármely korosztályabeli sráccal...

Mondom ezt 15 évesen...

2012. aug. 8. 18:10
 12/18 anonim válasza:
Én 14 évesen jöttem össze egy 22 éves sráccal:) Most 19 vagyok,ő 27, és a mai napig jól megvagyunk. Szerintem a szerelemben nem a kor számít, jó ne legyen 40 év korkülönbség, de 8-15 év belefér. Engem sose érdekeltek a velem egy idős pasik.
2012. aug. 8. 20:53
 13/18 anonim ***** válasza:
93%

A kérdező sérült. Különböző testi és lelki fogyatékosságok (nem én találtam ki, ő maga mondta a régebbi kérdéseiben) miatt nem tud kapcsolatot kialakítani felnőtt nőkkel.

Száz esetből egyszer előfordulhat, hogy egy huszonéves srác őszintén beleszeret egy nyolcadikos lányba, még ritkábban működhet is a dolog. De itt a kor MELLÉKES. A kérdező viszont ELEVE kislányt keres, mert a felnőtt nőktől fél. Kár, hogy a kis hülyék ezt nem látják át. Előbb-utóbb úgyis elkap egy gyereket ez a beteg, pedofil állat, csak azt remélem, hogy majd a rendőröktől kezdve az utolsó, cigány rabtársáig mindenki elveri.

Nem ám gyúrna egy kicsit, nem ám dokihoz menne a félelmeivel! Nem, inkább rámászna egy gyerekre. Undorító vagy.

2012. aug. 9. 05:49
 14/18 anonim ***** válasza:
hát..én nem vagyok még 14..de egyetértek az előttem levő kommentjével...egy kicsit..ömm,furi lenne,én igazából félnék ku.rvára,és inkább nem mennék suliba se,hogy elkerülhessem
2012. aug. 9. 17:33
 15/18 anonim ***** válasza:

Már necces én 15 vagyok és nekem a 18-19 a max.

De ha nagyon kedves és még jól is néz ki, akkor meggondolnám

2012. aug. 9. 17:41
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia! Én 16 vagyok és nekem is az idősebb srácok jönnek be, a fiatalabbak általában túl éretlenek még. Viszont én is azt mondom, hogy egy 14 évessel azért ne. (A 15 már csak-csak, ha komoly a lány.) De mondjuk avval is egyetértek, hogy a szerelemben nem a kor számít, jó azért ne legyen túl nagy a korkülönbség, pl.: 20-30 év, mert a gondolkodásmódban/hobbikban például az már lehet, hogy nem lenne áthidalható (felnőttkorban). Viszont tinédzserkorban akár 5-6 év is lehet túl sok, ha mondjuk a lány 14-15, a fiú meg 19-21 éves. Úgyhogy azért gondold át. Nem csak mások véleménye miatt (az úgy se kell, hogy számítson a szerelemben), de az esetleges kapcsolatotok miatt is. Lehet, hogy nem lenne túl hosszútávú és boldog egy 14 évessel.

Persze most minden, amit írtam, csak beskatulyázás, nyilván léteznek kivételek, nem kell 100%-osra venni, csak átlagban írtam....:) Amúgy szerintem a kérdésre Te is tudod a választ. Valószínűleg minden lánynak/nőnek/asszonynak tetszene, ha bejönnének egy pasinak.

2012. aug. 9. 20:15
 17/18 anonim ***** válasza:
Elmondom újra, hátha a gyengébbek is megértik: a kérdezőt csak az érdekli, hogy fiatal legyen a lány. Nincs szó szerelemről, neki csak egy kislány kell, mert a felnőtt nőktől fél. Rohadt érett, tényleg. Reagálni nem tud, de nem baj, nemsokára úgyis feltesz egy másik kérdést. Gondolom, priviben teszi a fejét. :)
2012. aug. 9. 21:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Azért van némi különbség egy 14 és egy 17 éves csaj között....
2012. aug. 10. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!