Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 23 éves, szűz lányt, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 23 éves, szűz lányt, aki vallásos, hogy lehet párommá tenni?

Figyelt kérdés

Amennyire jól tudom a körülményeit, még sosem volt kapcsolatban(TUTI nem leszbikus =) ).

Csak semleges témákról lehet vele beszélni. Van egy ikertestvére, ő "normálisan" működik, voltak kapcsolatai, de röpkék. Igazi, nagy családban nőtt fel, "közepes vallásossággal", nem szólnak\szóltak bele az életébe, szilárd, jó családi háttérrel rendelkezik. Sok-sok barátja is van, nagyon kedves, szelíd, kommunikatív lány, oda figyel a barátaira.

De a párkapcsolati rész mintha ki lenne ollózva belőle. Pedig (tudom közvetett bizonyíték) sok csókolózó, kis babás-mamás, párokról szóló facebook képet like-ol .

( Szerintem még randin sem volt =\ )

2012. aug. 8. 11:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
próbáld be az ikertestvérét....
2012. aug. 10. 09:44
 22/23 anonim ***** válasza:
ok, de benne nincs olyan nagy kihivas, de azert mutathatsz rola 1 kepet , meg 1 msnt *.*
2012. aug. 10. 11:28
 23/23 Babuci222 ***** válasza:
Erre csak egy közmondással elehet felelni: Olyan szekér után ne szaladj, amelyik úgysem vesz fel.
2015. jan. 10. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!