Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 23 éves, szűz lányt, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 23 éves, szűz lányt, aki vallásos, hogy lehet párommá tenni?

Figyelt kérdés

Amennyire jól tudom a körülményeit, még sosem volt kapcsolatban(TUTI nem leszbikus =) ).

Csak semleges témákról lehet vele beszélni. Van egy ikertestvére, ő "normálisan" működik, voltak kapcsolatai, de röpkék. Igazi, nagy családban nőtt fel, "közepes vallásossággal", nem szólnak\szóltak bele az életébe, szilárd, jó családi háttérrel rendelkezik. Sok-sok barátja is van, nagyon kedves, szelíd, kommunikatív lány, oda figyel a barátaira.

De a párkapcsolati rész mintha ki lenne ollózva belőle. Pedig (tudom közvetett bizonyíték) sok csókolózó, kis babás-mamás, párokról szóló facebook képet like-ol .

( Szerintem még randin sem volt =\ )

2012. aug. 8. 11:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Minden nőnél van jobb nő, ez alapszabály. ;) Sok energiát belefektetni ebbe a nőbe szerintem nem éri meg, de ha ráérsz és türelmes vagy, talán házasság után kekszelhettek majd. :)
2012. aug. 8. 12:27
 12/23 anonim ***** válasza:
Pont egy ilyen beteg csajba zúgtál bele?
2012. aug. 8. 12:29
 13/23 A kérdező kommentje:

azt vettem magamon észre, hogy minnél tovább tart egy lány "megszerzése" annál inkább kell, és leszek hűséges oda adó!

a legutolsó akivel összejöttem 2 évre kb, ő vele is 2 hónap után feküdtem csak le vele.

A többi hölgy, volt olyan aki még aznap, vagy hét, pár hét stb, azokkal hónapot se voltam együtt .

Szóval úgy tűnik vonz, hogy minél elérhetetlenebb legyen !

2012. aug. 8. 12:33
 14/23 A kérdező kommentje:
erről a lányról 3 éve tudok, és próbálgatok . képzelhetitek, mi lenne ha összejönnénk ! =) Életre szóló lenne, azt hiszem .
2012. aug. 8. 12:35
 15/23 anonim ***** válasza:
Élő hús-vér lányoknál probálkozz, ne egy élettelen szent bábúnál!
2012. aug. 8. 12:39
 16/23 A kérdező kommentje:

igen, ezt sokan mondták már

de van ellen véleményem, általános suliban, volt a legelső nagy szerelmem, sőt még az egyetemig bennem volt , mint nagy Ő , és végül találkoztam vele, és lefeküdtünk.

8-9 év várakozás után ! Igaz ennek a storinak nem lett jó vége, nagy furcsa lány lett szegényke, ezért pár alakalom után, szépen lekoptam .

De a lényeg, hogy sok év után , de megkaphatod amit annyira vágytál !

2012. aug. 8. 12:48
 17/23 anonim ***** válasza:

Megpróbáljam esetleg én? :O

Am mással se beszél olyan dolgokról? Velem azok nem szoktak akiknek nem jövök be pl..

2012. aug. 8. 13:31
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ültesd le a gép elé, és mutasd meg neki ezt a beszélgetést (tök jókat írsz Róla, tényleg nagyon szeretheted).

Vagy mondd el neki az érzéseidet, őszintén, kertelés nélkül.

Róma sem egy nap alatt épült fel, Péter sem egy nap alatt hozta tető alá az egyházat... :)

A türelem tornaterem.

2012. aug. 8. 13:52
 19/23 anonim ***** válasza:
Sehogy! Erről jobb ha le is teszel!
2012. aug. 8. 15:53
 20/23 anonim ***** válasza:
Mindennap mondj el 10 Miatyánkot, 3 Üdvözlégyet, és morzsolj el egy rózsafüzért... Majd kérdezd meg Jézust, hogy megengedi-e hogy megdugd a gyermekét, persze mindezt úgy hogy a lány látja és hallja! Garantált a siker!
2012. aug. 9. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!