Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én vagyok a szar fej, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a szar fej, vagy normális reakció volt?

Figyelt kérdés

Dumálgattam 1 csajjal, facebookon, és elhívtam a strandra, hogy találkozzunk(randira). Én már ott voltam, hívom hogy mi van, hol van ? Azt mondja 10 perc. Mondom egyedül jössz ? Azt mondja barátnőjével. Jó, megérkezik, erre hozta 2 barátnőjét, anyját, meg nényáját...

Kicsit mérges lettem, hisz még az sem biztos h tetszik (így látatlanban találkoztunk), jó hogy nem mutat be az egész családnak...

Nah, szal miután leszakadtunk az őseiről, meg is jegyeztem neki, hogy Hát bameg ezt jól összehoztad... Kérdi miért ? Mondom: Hát anyu, apu, nagymama, gyerekek, nagynéni, nagybácsi, még valakinek nem akarsz bemutatni ? És akkor én lettem a bunkó...

Kérdés pedig fen :)

2012. aug. 7. 22:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát.. Én is így cselekedtem volna mint te! De most komolyan.. Egy randira elhívja az egész rokonságot? Legalább szólt volna előre! Hát persze hogy ilyenkor mindig a férfi a bunkó, de bezzeg ha ő nem szól és úgy hoz más embert a közös programotokra az nem bunkóság? Tipikus...
2012. aug. 7. 23:12
 12/15 anonim ***** válasza:

strand tényleg hülye ötlet, akárki is találta ki.

te kicsit bunkó voltál

ő nagyon hülye

2012. aug. 7. 23:13
 13/15 anonim ***** válasza:
volt egy csaj akivel találkoztam, és hozta a barátnőjét, dumáltunk egy óráig, utána mondtam hogy mennem kell.. többet nem beszéltünk
2012. aug. 7. 23:58
 14/15 anonim válasza:
" Jó, megérkezik, erre hozta 2 barátnőjét, anyját, meg nényáját... " Mi az a nénya? Nekem is kell egy!!!
2012. aug. 8. 00:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Csak annyiból voltál szarfej, hogy hamarabb is szóvá tehetted volna. Én már egyből kivertem volna a balhét, hogy róluk nem volt szó.

Legközelebb találkozzatok valahol és együtt menjetek a strandra, ne ott találkozzatok. Ez így hülye egy ötlet volt.

2012. aug. 8. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!