Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én vagyok a szar fej, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a szar fej, vagy normális reakció volt?

Figyelt kérdés

Dumálgattam 1 csajjal, facebookon, és elhívtam a strandra, hogy találkozzunk(randira). Én már ott voltam, hívom hogy mi van, hol van ? Azt mondja 10 perc. Mondom egyedül jössz ? Azt mondja barátnőjével. Jó, megérkezik, erre hozta 2 barátnőjét, anyját, meg nényáját...

Kicsit mérges lettem, hisz még az sem biztos h tetszik (így látatlanban találkoztunk), jó hogy nem mutat be az egész családnak...

Nah, szal miután leszakadtunk az őseiről, meg is jegyeztem neki, hogy Hát bameg ezt jól összehoztad... Kérdi miért ? Mondom: Hát anyu, apu, nagymama, gyerekek, nagynéni, nagybácsi, még valakinek nem akarsz bemutatni ? És akkor én lettem a bunkó...

Kérdés pedig fen :)

2012. aug. 7. 22:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Kicsit az volt..
2012. aug. 7. 22:50
 2/15 anonim ***** válasza:
81%
Furi lehetett a helyzet az tuti, viszont a stílusod az kritikán aluli, már bocs.
2012. aug. 7. 22:51
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
szégyenlős vagy és paraszt, de am a csaj a hibás :D szerintem.
2012. aug. 7. 22:57
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Haha, dehogy, sztem el kellett vna tiplizned.. :D
2012. aug. 7. 22:59
 5/15 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de tényleg bunkó voltál. Egyébként hány évesek vagytok? Lehet nem is engedték volna el egyedül. Talán nem egy strandra kellett volna hívnod első randin (ahol lássuk be, nem sok ruha van rajtatok). 25N
2012. aug. 7. 23:00
 6/15 anonim ***** válasza:

hát azért ez a casjtól is durva volt.

hangnemtől is függ, de sztem te még annyira nem is voltál bunkó.

hagyd az ilyet, még ha szólt volna előre h családdal megy akkor oké, de ez így nagyon durva:D:D

2012. aug. 7. 23:01
 7/15 A kérdező kommentje:
A csaj 16, én 18
2012. aug. 7. 23:01
 8/15 anonim ***** válasza:
Eleve mi a fenéért strandra hívod el "randizni" ... nem strandon randizik a normális ember fia ... legalább tanultál belőle. De kérdésre válaszolva so-so , te bunkó voltál ő meg hülye.
2012. aug. 7. 23:04
 9/15 anonim ***** válasza:
Ez vszeg egy szervezett pofamustra volt, amit a család tartott szükségesnek a 16 éves (amúgy nem túl idős) lánya érdekében, egy internetes ismeretlen pasi miatt. Neki sztem csak beleegyezési joga volt. Ha jól sikerült, akkor ez az első lépés a "bizalom körébe". :-)
2012. aug. 7. 23:08
 10/15 A kérdező kommentje:
Hát ez úgy volt, hogy én csak mondtam hogy talizhatnánk. Kérdeztem neki mikor lenne jó, mikor ér rá, és ő mondta, hogy akar menni holnap strandra, és ott találkozhatnánk. Innen jött az ötlet.
2012. aug. 7. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!