Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves lányok! Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves lányok! Miért nem lehet megérteni, hogy miért nem merünk, mi fiúk kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen amíg nem találkoztam ilyen durva, kigúnyolós sértegetős lányokig, kezdeményeztem lányoknál könnyedén, de a sok érzéketlen, durva lány miatt már nem merek, gátlásiam és félelmeim alakultak ki. A legrosszabb, hogy nem is lehet tudni előre melyik lány hogy fog reagálni egy leszólításra. Volt ámr, hogy tök átlagos külsejű lány sértett meg, csak, mert nem voltam az esete, attól még nem kéne úgy bánni velem, mint a kutyával. Én minden lánnyal kedves vagyok, még a nekem nem tetszőkkel is, akkor miért nincs a lányokban annyi emberség, hogy ezt viszonozzák. Sőt, azt vettem észre, hogy minél bunkóbb vagy velük, annál inkább nyerőbb ez náluk. Ez eléggé elszomorított.

2012. aug. 7. 20:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
belekerültél a halálkörbe. nincs önbizalmad és ezért nincs csajod, amitől nincs önbizalmad...és így tovább, és így tovább...
2012. aug. 7. 21:02
 12/20 anonim ***** válasza:

meg lehet érteni. azonban ha barátnőt akarsz, semmi értelme rinyálni, ezért szoktak ilyeneket mondani....

mert csak az fog előre vinni, ha kezdeményezel. (vagy néha a véletlen.. tőlem aztán akkor bízz abban....)

2012. aug. 7. 21:18
 13/20 anonim ***** válasza:
azért mert a férfi legyen férfi! ha még kezdeményezni is a lánynak kell, akkor mit lehet a pasitól várni? nem arról van szó, hogy találjátok ki minden gondolatainkat, de régen is a férfi kezdeményezett, hát akkor most is.
2012. aug. 7. 22:03
 14/20 anonim ***** válasza:

Férfiként szerintem Neked kell kezdeményezned. Nem tudom, mit képzel az a sok majom is, hogy így viselkedik azzal, aki normálisan leszólítja. Én még ahhoz is viszonylag normálisan szólok, aki bunkóbban akar rámmozdulni, csak ha nem veszi a lapot, akkor váltok más hangnemre.

Tudom, hogy nehéz, de próbáld meg magad túltenni a dolgon és kezdeményezz! ;) Nem hiszem, hogy az összes lány ilyen hülye rib@nc! :)

2012. aug. 7. 22:20
 15/20 anonim ***** válasza:
42%

A sok marhának üzenem, hogy már egyenjogúság van, úgyhogy a nő is kezdeményezzen!

22:03

Régen a nőknek nem volt szavazati joguk, akkor most se legyen!

2012. aug. 7. 23:41
 16/20 anonim ***** válasza:
81%

Na, azért úgy látom, hogy a végére normális hozzászólások is születtek.

Milyen érdekes, hogy a nők egyenjogúságot emlegetnek, de a kényelmes dolgokat illetően meg ragaszkodnak a hagyományokhoz; - mint például a kezdeményezés a férfiak részéről. Azt bezzeg elvárják, hogy mi menjünk oda hozzájuk. Amennyiben azt akarják továbbra is, hogy a férfiak kezdeményezzenek, akkor ne akarjanak egyenjogúságot sem, mert ehhez az is hozzátartozik, hogy bizony ők is kezdeményezzenek csak nyugodtan, bátran, "férfiasan"; - ahogyan ők szokták mondani. Tehát egyenjogú személyekhez méltóan!

Hát, sok lányba sajnos mintha szó szerint az ördög bújt volna bele. Angyalbőrbe bújt ördögök! Döbbenetes, hogy mi teszi, teheti az embereket ilyenné; és külön elszomorító, hogy jelen esetben pont a lányok tanúsítanak ilyen viselkedést; holott éppen nekik kellene példát mutatniuk mondjuk azzal, hogy értékelik, megköszönik a fiúknak a bátorságát, illetve buzdítják, bíztatják őket a további kezdeményezésekre, sok sikert kívánva! De sajnos nem! Hanem pont ellenkezőleg; ezek az ördögi, sátáni fajzatok inkább még bele is rúgnak jókorát az illető fiúkba, hogy menjen el a maradék kedvük, bátorságuk is! Egyszerűen döbbenetes és hihetetlen, hogy hová fajult ez a világ! Éppenhogy nekik kellene példát mutatniuk az érzékenységból, együttérzésből, kedvességből; - ehelyett pedig a bunkóságnak, szóbeli durvaságnak, érzéketlenségnek, szívtelenségnek a Mount Everest-je az, amit művelnek! Szégyen gyalázat!!!

Persze akinek nem inge, az természetesen ne vegye magára! Sajnos akiknek ez szól, azok valószínűleg nem olvassák ezeket a sorokat; vagy ha igen, akkor pedig csendben lapulnak a monitoruk előtt.

Akik olyasmiket írtak, hogy túl kell ezeken a dolgokon lépni, azok jó lenne, ha végre-valahára tudomásul vennék azt, hogy az emberek nem egyformák! Nem mindenki tudja egyformán feldolgozni a kudarcokat! Vannak érzékeny és kevésbé érzékeny emberek. Ráadásul a sokadik kudarc végleg el is veheti a kedvét az ebben érintett fiúknak a kezdeményezéstől.

Hát, "kedves illető" lányok, elsősorban nektek kellene megváltoztatni ezt a borzalmas viselkedést! A legrosszabb helyzetben azok a fiúk, férfiak vannak, akik eleve nem is mernek kezdeményezni, mert alapjában véve is félénk természetűek; mint én magam is. Erre pedig még az ilyen lányok is rátesznek sajnos jó alaposan ezzel a léhűtő viselkedéssel. Könnyű beszélni azoknak, akik eleve nem küzdenek ezekkel a problémákkal, hanem gond nélkül odamennek a lányokhoz.

Amíg tehát a férfiaknak kell a kezdeményezés nehéz terhét cipelni és viselni, addig a nők se mondjanak erről semmi rossz dolgot! Inkább örüljenek annak, hogy nem nekik maguknak kell ezt az egészet csinálni! Látszik, hogy általában ki vannak szolgálva, nekik csak válogatniuk kell a jelöltek közül. Ha tudnák, hogy milyen igazából magányosnak lenni, akkor nem így viszonyulnának ehhez az egészhez. A "piszkos munkát" azt nem nekik kell elvégezniük; és tessék, ez a hála érte...hát gyalázatos, mit ne mondjak.

De végeredményben én is azt tudom javasolni, hogy a csapnivalóan szörnyű helyzet ellenére nem kell feladni a próbálkozást! Ahogyan szokták mondani: "a hiba nem az ön készülékében van"!

2012. aug. 8. 00:59
 17/20 anonim ***** válasza:
6%

Kedves Mr 00:59! Azért ne hasonlítsuk már össze az egyenjogúságot a kezdeményezéssel! Attól, hogy ugyanazt a tiszteletet várjuk el, nem jelenti azt, hogy nem akarjuk NŐNEK érezni magunkat egy pasi mellett! Ez nem kényelem kérdése! Egyébként meg nem feltétlen elvárás ez, mert sok kezdeményező lány van manapság, de bakker, ha már FÉRFINAK tartja magát valaki, legalább annyira vegye magát, hogy túlteszi magát a negatív dolgokon és kezdeményez. Tudom, hogy mondani könnyű, de mégis mi mást lehetne szerinted tenni?? Sajnálom, de nem lehet mindent a nőnem nyakába varrni.

A kérdezőhöz: az utolsó előtti mondatoddal kapcsolatban: furcsa ez, a volt barátom (aki egy nagyon kedves, érzékeny és udvarias ember) szerint is az kell nekünk, aki bunkó. Érdekes ez amúgy, lehet valami agresszív apa-komplexus vagy mi lehet az ilyen lányok fejében... :P Személy szerint nekem a bunkóság annyira jön be, mint egy zsák lócitrom. :P

Egyébként hány éves vagy?

2012. aug. 8. 18:06
 18/20 anonim ***** válasza:
10%
23:41, de azért a szerepeket ne cseréljük már fel!
2012. aug. 8. 20:06
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 20:06-os!

Az a helyzet, h a szerepek már rég felcserélődtek-vagy legalábbis összemosódtak. És ugye tudjuk, h ez kinek/kiknek a hibája?!

Kedves 18:06-os!

De igenis, ez többek között kényelem kérdése. Elvégre melyik a kényelmesebb: ha hozzád mennek, vagy te mész másokhoz?! Ugye, h ugye! Légy szíves áruld el, h akarjátok NŐKNEK érezni magatoknak, amikor a nők elférfiasodnak (káromkodás, túlzott alkohol fogyasztás, alapvetően férfias munkák vállalása). Nem véletlenül emlegetik az oldalon az egyenjogúságot, mert a nők nem KÖVETKEZETESEN használják. Egyenlőek vagytok, amikor férfi munkát akartok(pl. ügyvéd, rendőr), de kezdeményezésnél meg nők vagytok. Ez se nem következetes, se nem logikus. És hogy mit lehetne tenni? Mondjuk kezdeményezzetek ti! Mert ugye ismerjük a mondást: ,,mindig a nő választ". Ebből kifolyólag nem lenne ésszerűbb, ha ti is tennétek meg az első lépést? Hiszen ti tudjátok, mi alapján választotok. Remélem érthetően fogalmaztam, ha nem akkor elnézést kérnék.

2012. aug. 8. 20:25
 20/20 anonim ***** válasza:
jajj ne, lepontoztak, mindjárt sírok :'( brühühühü
2012. aug. 8. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!