Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok! Miért nem lehet megérteni, hogy miért nem merünk, mi fiúk kezdeményezni?
ez egy olyan kérdés amire nincs válasz.
1. most azt várod hogy fujjogjuk a lányokat? kérlek, ez egy csúnyarosszvilág, ahol gonosz lányok is laknak, sajnálom.
2. megértem. tökéletesen megértem miért nem mertek kezdeményezni, mert tudom milyen lányok is élnek a földön. és tudom hogy kínos. de te meg értsd meg, hogy ha nem mersz kezdeményezni, ne csodálkozz hogy nem lesz barátnőd. próbálkozni kell, és nem lelkizini hanem lesz.rni a rib.ncokat... igen, a nők is kezdeményezhetnek...de az igazság az, hogy nem nagyon fog a többsége.
Azt modott kedves vàgy veluk.
De milyen èrdekes amikor a fekete pasikròl àradoznak a magyar nök, akkor meg leìrjàk, mert udvarias, figyelmes, kedves blabla..., mert a magyar pasik bunkòk, ès elöìtèlesek.
Olyan persze nem lètezik, hogy a NÖK EGYRE S.GGFEJEBBEK MÈG CSAK VÈLETLENUL SEM!!!!!!!!!!!!!!
Rosszul fogod fel. Túlliheged az egész párkapcsoalt dolgot.
Én sosem úgy megyek oda egy lányhoz, ohgy most ő a barátnő kiszemeltem. Oda megyek egy csajhoz, lazán, meghívom valahova/valamire. Ha elutasít, akkor csinálom tovább az életem és ha megint lesz olyan nő, aki megtetszik (ez feltétele annak, hogy megszólítsam), akkor megpróbálom. A fő szűrőm az, hogy a fiús lnyokat (öltözékre és/vagy viselkedésre is fiúsakat) élből kiszanálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!