Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves lányok! Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves lányok! Miért nem lehet megérteni, hogy miért nem merünk, mi fiúk kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen amíg nem találkoztam ilyen durva, kigúnyolós sértegetős lányokig, kezdeményeztem lányoknál könnyedén, de a sok érzéketlen, durva lány miatt már nem merek, gátlásiam és félelmeim alakultak ki. A legrosszabb, hogy nem is lehet tudni előre melyik lány hogy fog reagálni egy leszólításra. Volt ámr, hogy tök átlagos külsejű lány sértett meg, csak, mert nem voltam az esete, attól még nem kéne úgy bánni velem, mint a kutyával. Én minden lánnyal kedves vagyok, még a nekem nem tetszőkkel is, akkor miért nincs a lányokban annyi emberség, hogy ezt viszonozzák. Sőt, azt vettem észre, hogy minél bunkóbb vagy velük, annál inkább nyerőbb ez náluk. Ez eléggé elszomorított.

2012. aug. 7. 20:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
10%
megsértett? sírtál is?
2012. aug. 7. 20:46
 2/20 anonim ***** válasza:
21%
És azt h hiába minden tengeren lévő zátonyra futás, akkor is a kapitánynak kell vhogy továbbvinni a hajót, nem a legénységnek. Istenem, férfiak, legyetek már férfiak
2012. aug. 7. 20:48
 3/20 szamóca.. ***** válasza:
46%

ez egy olyan kérdés amire nincs válasz.

1. most azt várod hogy fujjogjuk a lányokat? kérlek, ez egy csúnyarosszvilág, ahol gonosz lányok is laknak, sajnálom.

2. megértem. tökéletesen megértem miért nem mertek kezdeményezni, mert tudom milyen lányok is élnek a földön. és tudom hogy kínos. de te meg értsd meg, hogy ha nem mersz kezdeményezni, ne csodálkozz hogy nem lesz barátnőd. próbálkozni kell, és nem lelkizini hanem lesz.rni a rib.ncokat... igen, a nők is kezdeményezhetnek...de az igazság az, hogy nem nagyon fog a többsége.

2012. aug. 7. 20:48
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Sok ribanc....remélem értékelhető a válasz
2012. aug. 7. 20:50
 5/20 anonim ***** válasza:
56%

Azt modott kedves vàgy veluk.

De milyen èrdekes amikor a fekete pasikròl àradoznak a magyar nök, akkor meg leìrjàk, mert udvarias, figyelmes, kedves blabla..., mert a magyar pasik bunkòk, ès elöìtèlesek.

Olyan persze nem lètezik, hogy a NÖK EGYRE S.GGFEJEBBEK MÈG CSAK VÈLETLENUL SEM!!!!!!!!!!!!!!

2012. aug. 7. 20:53
 6/20 anonim ***** válasza:

Rosszul fogod fel. Túlliheged az egész párkapcsoalt dolgot.

Én sosem úgy megyek oda egy lányhoz, ohgy most ő a barátnő kiszemeltem. Oda megyek egy csajhoz, lazán, meghívom valahova/valamire. Ha elutasít, akkor csinálom tovább az életem és ha megint lesz olyan nő, aki megtetszik (ez feltétele annak, hogy megszólítsam), akkor megpróbálom. A fő szűrőm az, hogy a fiús lnyokat (öltözékre és/vagy viselkedésre is fiúsakat) élből kiszanálom.

2012. aug. 7. 20:54
 7/20 anonim ***** válasza:
53%
Ez van. Tény hogy sok a bunkó lány, de azzal hogy nem mersz kezdeményezni nem fogsz javítani a helyzeteden. Mert azt hogy a lányok menjenek oda hozzád ne várd el; ez sosem így volt és nem is így van rendjén. Elhiszem hogy rossz érzés mikor ezzel visszaélnek a lányok, de azzal hogy már semmit sem mersz tenni (jogosan) nem fog javítani a helyzeteden, és a lányok sem tudnak veled mit kezdeni.
 8/20 anonim ***** válasza:
44%
rib@nc mind
 9/20 anonim ***** válasza:
73%
8. Akk te is egy ribitől születtél?:D
2012. aug. 7. 20:58
 10/20 Mókusgyilkos ***** válasza:
52%
nem olvastam el de: ti fiúk nem szerencsére mi pasik merünk :)
2012. aug. 7. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!