Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én vagyok a hülye? :D

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a hülye? :D

Figyelt kérdés

1 sráccal egy ideje már beszélgetünk chaten, meg telefonon mindennap órákat, de a randi sehogy nem akar összejönni.

Megbeszéltük múlthétre, hogy találkozunk 1 városban, de aznap felhívott, hogy menjek már én hozzá, mert ő másnapos. Mondtam neki, hogy felejtse el, neki kellene jönnie hozzám szerintem. Na abból a taliból nem lett semmi.

Aztán mondta tegnap előtt, hogy szerdán átjönne az én városomba, bele is mentem, erre tegnap rákérdeztem, hogy akkor hogy legyen, és azt mondta, hogy ő aznap strandon lesz, és majd pénteken átjön.

Most komolyan...csak én gondolom úgy, hogy tök megbízhatatlan és lusta? És még ő vágja a fejemhez, hogy én húzom a találkozást :D az elején tényleg húztam, de most már ő csinálja. Meg ez mi, hogy a lány megy a fiúhoz? Vagy csak én gondolkodom régimódian? Amúgy az igazsághoz hozzátartozik, hogy elég sokat vitázunk is, ez is elég fura, mivel még nem is találkoztunk. Nagyon nagyon hasonlítunk belsőre.

2012. aug. 7. 12:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Látom, sikerült felfogni a lényeget. Pfff...
2012. aug. 7. 12:48
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy hagyjon mindent ott, s rohanjon hozzám, hanem, hogy ő hozza fel, másiknap meg közli, hogy ő strandon lesz :D és engem lemond, hogy majd inkább pénteken. Meg se kérdezte, hogy ráérek e pénteken, egyébként ráérek, de ha nem érnék rá, akkor én lennék a leghülyébb, hogy halogatom megint. :D
2012. aug. 7. 12:49
 13/18 A kérdező kommentje:
De amúgy 81es te miért bunkózol? Érdekelt a véleményed, de jobban esett volna, ha nem püffögsz :S
2012. aug. 7. 12:50
 14/18 A kérdező kommentje:
Jah és az, hogy minek belekezdeni egy kapcsolatba, ha sokat vitázunk...1 találkozót akarunk először is, ő azt mondja, hogy hisz bennünk, és nem vitáznánk ennyit, ha már összejönnénk, vagy legalábbis személyesen is találkoznánk. Az elején pedig azért húztam sokáig, mert gyűlölök randizni, nem is akartam vele, de aztán annyit dumáltunk, hogy elkezdett érdekelni, de ezt mindet tudja ő is.
2012. aug. 7. 12:53
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem olyan külsőre,mint ahogy leírta,elmondta neked,és ilyen online szerelme vagy te neki.És nem akar lebukni,hogy mondjuk egy 200 kilós szakállas,40 éves pali.
2012. aug. 7. 13:04
 16/18 A kérdező kommentje:
:DDDDDDDDDD phú az mekkora csalódás lenne :D De amúgy annyira nem fontos a külső. Nem az álompasim külsőre, de azért nem csúnya így kép alapján :)
2012. aug. 7. 13:09
 17/18 A kérdező kommentje:
Camerát meg nem telepíti fel, mert nincs kedve :S
 18/18 A kérdező kommentje:
hmmm....
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!