Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-16 év körüli lányoknak bejönnek az alacsony, aranyosnak mondott fiúk?
Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 02:00
11/20 anonim válasza:
Amúgy miért találkozna bármelyik kérdező is millió lánnyal? Szerintem jó ha az élete folyamán pár százzal találkozik az ember, abból kb 20-30 lehet a kapcsolatra egyáltalán esélyes. Így senkit nem vígasztal hogy hány millió nő van világszerte ha a mikrokörnyezetünkben mondjuk csak 40 van. Például ha Japánban él a tökéletes társam azt lehúhzhatom a toaletten.
35F
12/20 anonim válasza:
13 évesnek igen, 16 évesnek már nem annyira biztos.
13/20 anonim válasza:
Ha van facebookod akkor küld el a likedet majd megmondjuk :) ezt én így nem tudom megmondani mert nem láttalak ... ;)
14/20 anonim válasza:
azért irhatnál magasságot mert lehet h valakinek nem vagy alacsony.14/l
15/20 anonim válasza:
elég szánalmas h itt próbályszcsajozni
17/20 anonim válasza:
Szerintem is attól függ milyen magas vagy.Rám is mindig az aranyos jelzőt mondják már unom.Nálam biztos nem vagy alacsonyabb.162 centi 19/F...
18/20 anonim válasza:
Utolsó vagyok elírtam 18/F de nem sokára 19...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!