Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék egy randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék egy randin felszabadult lenni?

Figyelt kérdés
Igazából nagyon szeretek emberek között lenni, engem is bírnak az emberek, mert vicces vagyok és értem is a poénokat, nem vagyok sértődékeny, még a fiú témákhoz is hozzá tudok szólni(lány vagyok), de ha arra kerül a sor, hogy azzal kelljen beszélgetnem, aki nekem nagyon tetszik, egy hang se jön ki a torkomon és teljesen leblokkolok... akkor egy randin? mit tudnék ez ellen tenni?

2012. aug. 6. 23:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Igyál előtte valamit
2012. aug. 6. 23:55
 2/5 A kérdező kommentje:
:D van benne valami...
2012. aug. 6. 23:58
 3/5 A kérdező kommentje:
de azért mégis...
2012. aug. 7. 00:00
 4/5 anonim ***** válasza:
velem is ez van, bár én az ellenkező nemet képviselem... én is azzal próbáltam oldani a feszültséget magamban, hogy ittam egy keveset, de vannak helyzetek, amikor még az se jön be :( de próba szerencse
2012. aug. 7. 00:01
 5/5 A kérdező kommentje:
húha...köszi! :) igazából még attól is tartok, hogyha esetleg mondok valamit, az hülyeség és csak lejáratom magam vele, vagy nem érdekli...
2012. aug. 7. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!