Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy ismerkedjek meg Vele?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedjek meg Vele? Valaki tud jo tanacsot adni? Esetleg ha van peldaja szivesen vennem!

Figyelt kérdés
Nemetorszagba nyaralok ismeroseimnel, nagyon megtetszett egy fiu. Sajnos nem tudok rola semmit. Szombatonkent szoktam latni halat arulni a piacon. (Nagyon megtetszett, hogy -tobbszor is figyeltem- nem nagyon csajozik.(Lehet van baratnoje?). Ez lesz az utolso szombatom, mert vasarnap megyek haza. Hogyan ismerkedhetnek vele ossze?

2012. aug. 6. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbálj valami ilyesmit: Hallo, wie geht's
2012. aug. 6. 18:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Beszélsz németül amúgy? :)

Szerintem menj oda hozzá és csak mondd meg neki, hogy mi van. ( mivel ez az UTOLSÓ lehetőséged. ) Más szóban hencegni, mint valóban ismerkedni. Tégy valamit ! Hívd el. És ha nem mond semmi bíztatót, akkor is legalább tudod , h mi van. :)

( Ő meg nem fog rájönni abból h veszel egy halat, még akkor, ha küldöd a jeleket, mert másra figyel. Egyenesen mond meg a két szeme közé. )

:)

20L

2012. aug. 6. 20:16
 3/4 anonim ***** válasza:
vegyél 2 halat és vágd vele fejbe :D
2012. aug. 6. 20:44
 4/4 anonim ***** válasza:

írd fel telefonszámod egy papírra, és add oda mikor már beszéltél vele egy kicsit - mikor kezet fogsz vele és bemutatkozol, aztán el is köszönhetsz, és mondhatod, hogy örültem :D

így ha van is barátnője, vagy nem tetszel neki, azt egyértelműen megtudod bájolgás nélkül, hisz akkor nyilván nem keres majd :)

2012. aug. 9. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!