Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok tanácsot, hogyan ismerkedjek meg Vele?
Figyelt kérdés
Már egy ideje tetszik egy srác,de nem nagyon kerültünk egymáshoz közelebb,konkrétan semennyire se,még csak nem is beszélgettünk,csak szemezés volt eddig.Szeretnék most már én tenni vmit,nem akarok tovább várni.Odamenni hozzá nem akarok,mert ahhoz nincs elég merszem,de vmi mást jó lenne tenni.Facebook-ja nincs,meg nem is akarok neki írni,inkább személyesen.Van vmi ötletetek?:)2011. máj. 14. 23:06
1/3 anonim válasza:
Ha egyikőtöknek sincs mersze lépni személyesen, akkor halott ügy... Ne áltasd magad, semmi értelme egy olyan kapcsolatnak ahol egyik fél sem mert TENNI a kapcsolatért...
2/3 anonim válasza:
Most őszintén...ha személyesen szeretnél vmit,de odamenni nem akarsz hozzá akkor mégis hogyan gondoltad? xD Ez így nehéz... esetleg ha megszereznéd vkitől a számát? Tudom az sem személyes,de ha nem akarsz odamenni hozzá és írni se neki akkor a teló marad csak. De áhh...szerintem menj oda hozzá :D nincs abban semmi ciki. szedd össze magad te ha már ő nem teszi :O hol szoktatok szemezni? busz vagy suli? nincs egyedül azért nem mersz odamenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!