Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem olyan átlagosan helyes vagy, Ha kicsit jobb lenne az ízlésed lehetnél helyes is. Amit a helyedbe tennék, de a te dolgod hogy megfogadod-e:
-Legyen fehérebb bőröd...ne szolizz, ne napozz, mert az összhatásod nekem nagyon sötét, szép a sötét haj fehér bőr kombó
-Ne hordj ilyen feszülős v nyakú pólót mert egyáltalán nem férfias. Egy sima laza fiú póló, nem kell semmi extra divatos cucc..
-Bár a képen nem látszik ilyesmi, de ne hordj se ékszereket, de szandált (lehetőleg sportcipőt csak), és ne legyen kint a gatyád se.
Szerintem helyes vagy alapból, viszont nekem ez a frizura, ez az öltözködés, és a szolizás nem jön be. Sokkal jobban tetszenél, ha a hajad sima, ízlésesen formára vágott rövid/félhosszú lenne, és csak enyhén lenne belőve, ha a bőrödet a természetes állapotában hagynád (vagyis NO szoli, nyáron viszont persze oké, hogy lebarnulsz a strandon), és egy egyszerű, ennél bővebb, fiúsabb fazonú póló lenne rajtad.
A lábadat nem látom, de ha viszonylag hosszú, akkor nagyon tetszene, és a szimplább, nem olyan feszes, de nem is túl bő farmergatya tetszik nekem.:)
Ennyi.
szerintem nem vagy rossz, de a szemöldököd szedesd ki.:)
amúgy meg ne változtass a stílusodon mert a tizenéves lányoknak vagy az ilyen stílusúak jönnek be mint te (nekem nem kellenél, exem stílusra tipikus te, és óriásit csalódtam benne) vagy a kigyúrtak (arcra nem kell feltétlen a leghelyesebbnek lennie), vagy akik már 20+ és kinőtték a páva korszakot (vagy sose voltak azok), nincsenek szétgyúrva, de nem is 50kg-k, + helyesek
17L
Most látom, hogy majdnem tök ugyanazt fogalmaztam meg, mint a # 33-as. :DDD
Szóval summázva a lényeget: visszavennél kicsit a divatozásból, és természetesebb lennél, akkor szerintem tök helyes pasi lennél.
A kommentelési stílusod pedig megértem, én is megvédeném magam, ha cigányoznának, meg piszkálnának jobbra-balra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!