Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lenne helyes?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel egy temetésen találkoztam nagyon szimpatizáltunk egymással de beszélgetésre sajnos nem került sor . A héten írt nekem egy levelet egy közösségi portálon hogy tetszek neki és már ott nagyon tetszettem neki és találkozni akar . A gond hogy ő Budapesten lakik tőlem 300 km-re és nagyon szeretne velem újból találkozni . A találkozást viszont ő úgy gondolta hogy felmennék hozzá Pestre . Helyes lenne , vagy a fiúnak kell először jönnie ?2012. júl. 12. 11:45
1/3 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
Ha kicsi városban laksz, kevés "lehetőséggel", akkor lehet, hogy tényleg neked kellene Budapestre utaznod. Szerintem a srác már ki is talált valami jó programot... kérdezz rá!
Ha viszont nem, akkor egyetértek veled: a srác utazzon. Ebben az esetben viszont neked kell kitalálni, hogy mit csináljatok.
2/3 A kérdező kommentje:
Én 16 ő 26 . Igazából tényleg kicsi helyen lakok kevés lehetőséggel viszont Budapesten se csinálnánk sok mindent. Ahogy rá kérdeztem annyi lenne az egész hogy felmennék hozzá , meginnánk valamit és beszélgetnénk , ezt itt is lehet csinálni sőt nekem is van pár tervem .
2012. júl. 12. 12:08
3/3 anonim válasza:
Nem megbántani akarlak, de szerintem ebből nem lesz semmi. Temetésen találkoztatok először, 300 km-re lakik tőled és 10 év van köztetek. 3 olyan tényező, amelyből egy is elég, hogy a későbbiekben ne működjön a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!