Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Brutálisan gáz vagy haver.Ide kirakod a képed és megkérdezel minket,hogy helyes vagy-e,aztán még le is b*szol ha nem tetszik a válasz.
Kib*szott kacsa fejed van,még betonozni sem hívnálak mert ellopnád a betonkeverőt...
Szerintem is fura emberek vannak itt..nincs veled semmi baj!
Örülnének ,ha fele ilyen jól néznének ki.
:P
OFF #1: én nem látok benned semmi cigányságot... OFF #2: minap láttam egy képet a neten, ahol volt egy srác. rögtön cigányozták. persze vannak indiai emberek stb, akiknek hasonló adottságuk van, mint a cigóknak. na de ez nem számít, végülis kurv@ okosak az emberek (főleg azok a nagyon élettapasztalt tinédzserek).
amúgy kérdésedre válaszolva: nekem nem jössz be :P egyrészt nem bírom az olyan srácokat, akik ilyen v-nyakas pólókban mászkálnak. másrészt nem szeretem ha egy pasi állandóan szolizik/napozik. harmadrészt a hajad sem tetszik. negyedrészt viszont a szemeid igen :D bár egy kicsit kancsalítasz, nem?
egy veled egykorú lány :P
Nem csak hogy egy ostoba felszínes divatmajom aki most szökött a szoláriumból de ránézésre is rétinéger vagy.
Ha pedig mókus lennél, Mókusgyilkos már kettészart volna egy rozsdás péklapáttal gácsókám.
Amúgy dugnálak kicsi Rodolfo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!