Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még esély Fiúk és lányok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esély Fiúk és lányok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ez a kérdés legfőképpen a fiúkhoz szól,de lányok válaszát is várom ha tudnak valami jó tanácsot adni...Fiúk ha megláttok egy lányt és elsőre egyáltalán nem tetszik nektek... attól még van esély arra,hogy mondjuk elkezdtek a lánnyal beszélgetni jobban megismeritek azt lányt és előfordulhat,hogy még is megtetszik nektek vagy bele szerettek????

2012. aug. 5. 16:53
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen, előfordulhat.

18/F

2012. aug. 5. 16:56
 2/8 anonim ***** válasza:

ha abszolút semmi sem tetszik benne, se az arca se a szemei se az alakja, semmi sem, akkor esélytelen!

Ha valami tetszik benne, akkor az esély arra, hogy több lesz mint egy beszélgetés az 40%.

2012. aug. 5. 16:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem most egy olyan lány tetszik, akit első látásból le se szarnék. Nem azért, mert csúnya, mindenki bombanőnek tartja. Én pont ezért vacillálok, mert ilyen téren átlagos.
 4/8 anonim ***** válasza:

+

18/f

Thor, a villámok istene

5/8 anonim ***** válasza:
ja, simán 17/f
2012. aug. 5. 16:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, lehetséges. A belső fontosabb a külsőnél, és akár meg is szépítheti a szemünkben a külsőt.
2012. aug. 5. 17:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen, előfordult már. Szeptemberben még közeledett a csaj, de abszolút nem érdekelt. Most meg pàr hete jobban megismertem... Na i

gen.. Most megúgtam de tartok tőle nem lesz semmi

2012. aug. 6. 20:42
 8/8 anonim ***** válasza:
De csunyan elirtam teloval... *belezugtam
2012. aug. 6. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!