Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen csókolóztatok először?
2009.06.08 körül egy táborban este az ágyban egy 15éves lánnyal. Sajnos csak 1 hónapig jártunk (ha annak lehet nevezni).
15/F
16 voltam, szilveszteri buli volt. Már reggel 7 körül járhatott. Egész este táncoltam egy férfival (23 volt). Énekelt a fülembe, isteni illata volt, szó szerint elvarázsolt! Bucsuzásnák csókoloztunk és nagyon jó volt!! Igaz, utána hónapokig meg voltam tőle zavarodva, mert nem ide valósi volt, hanem messzebbről. Azóta se láttuk egymást.
22L
Ha nem számítjuk az óvódai szerencsétlenkedést (minden csendespihenő alatt "csókolóztam" egy lánnyal), akkor.... ööö... asszem 17 voltam, és egy kilátóban történt üvegezés közben. Nem volt rossz.
Hmm, lehet fel kéne kutatnom az ovis csajt :)
16 evesen egy lepcsohazban. szornyen nyalas es undorito volt, tudtam h szamitsak ilyesmire de azert oszinten sokkal jobbra szamitottam. de a kovetkezo baratommal mar isteni volt csokolozni, egesz nap meglettem volna ugy :) partnerfuggo is a dolog.
20L
14 évesen a fiú szobájában...:P
Nagyon yoo volt.
L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!