Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen csókolóztatok először?
Figyelt kérdés
Milyen volt és hol történt??2009. júl. 19. 15:37
21/47 anonim válasza:
Fú nekem is oviba volt az első,a srác mondta,hogy másszunk fel a fára,de hát az nem ment és így a babaházba "csókolóztunk" de az inkább szájra puszi volt.
Az igazi finom, az 13 évesen:D
22/47 anonim válasza:
13 évesen egy lépcsőház elött ülve a lépcsőn :)
Nagyon jó volt...Pedig állatira féltem...:D
23/47 anonim válasza:
16évesen egy motelban :) (anyjával jött fel a csaj vidékről valami pesti eseményre, de már régebbről ismertem neten keresztül)
22/f
24/47 anonim válasza:
13 évesen a titkos szerelmemmel :D aztán még sokszor smároltunk,amikor találkozutunk,de nem jártunk.
25/47 anonim válasza:
Pont a 14.szülinapomon(= Discoban xD De jó volt...=P
26/47 anonim válasza:
14 évesen egy buliban:D szarvolt:/:D
27/47 anonim válasza:
15 évesen osztálytáborban, bár enm volt folytatása azért izgi volt:D
28/47 anonim válasza:
16 évesen, egy parkban, 2006.05.20-a körül...
29/47 anonim válasza:
14 évesen bátyám bnőjének a 20. szülinapi bulija után ketten mentünk haza, és a ház előtt hajnali 2-kor!! isteni volt!!:) a srác 20 volt!!
30/47 anonim válasza:
Én 14 voltam.Első barátom volt,első tali előtt elmondtam neki,hogy még sosem csókolóztam/smároltam.Ő annyit mondott,hogy ennek örül,hogy ő lehet az első és majd ő megtanít.Tökéletes volt.Azóta 3 év telt el.Sok pasival volt dolgom(barát,kaland,buli..)de még azóta sem akadt olyan pasi,aki jobban csókolt volna,mint ő :) Duplán emlékezetes maradt az első :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!