Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor csókolóztatok először? Hány évesek voltatok?
Figyelt kérdés
ti hány évesek voltatok amikor 1. csókolóztatok?
és mekkora volt a korkülönbség?
(kort is írjatok)
2010. okt. 29. 21:15
1/28 anonim válasza:
18 éves voltam, a csaj 17 :D picit későn csattant el, de azért jó volt:P
20 f
2/28 anonim válasza:
13 évesen egy üvegezős játéknál. emlékszem, hogy egész nap arra a házibulira készültem. akkor engedtek el a szüleim először este. ki volt tervelve minden. félrevonultunk, és csókolóztunk. azóta is szép emlék ez nekem, olyan jó visszagondolni rá.:)
22
5/28 A kérdező kommentje:
:D
2010. okt. 29. 21:25
6/28 anonim válasza:
A nyáron...
Én még 14 voltam, a srác meg még 16
15/L
7/28 anonim válasza:
soha az életbe
olyan csúnya vagyok, h senkinek se kellek :D
9/28 anonim válasza:
13 évesen, osztálykiránduláson egyik osztálytársammal. egyébként szerelmes voltam belé, ő meg kihasználta..
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!