Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak egy ismeretlen csajnak aki tetszik amikor odamegyek hozzá?
Csak kapd elő a farkad és mondd a csajnak, hogy magától nem szopódik le.
Tuti csajozó szöveg.
Ami nekem eddig mindig bevált pedig nem is olyan jó szerintem: Hello. őhmmm (ilyenkor ilyen gondolkodós fejjel) Olyan szép vagy, hogy nem jutnak eszembe a csajozós dumák...!
Próbáld ki ;)
Csajok várom a válaszokat, hogy nektek tetszik-e az általam írt szöveg :)
Hát bocsi srácok de az itt említett "csajozós szövegek" pl: "szia cica meg itt a farkam.." ezek szerintem szánalmasak és egy komolyabb lány elött csak leégetitek magatok. Nekem pl egyáltalán nem jönnek be és csak rossz előítéletem lesznek az illetővel szemben. A lányok szerintem azt értékelik amiből érzik hogy ez tényleg nekik szól.. nem olyan szövegek
amit ezelött még 5 lánynál bedobott.. Úgyhogy szerintem ismeretlen lányhoz csakugy nem menj oda..próbáld vele elötte éreztetni hogy tetszik neked pl szemezz vele vagy mosolyoghatsz is rá :) És szerintem csak ezek után menj oda hozzá :) Mondhatod neki például ezt, hogy: Szia, mostanában felfigyeltem rád és gondoltam megismerhetnénk egymást, vagy valami ehhez hasonlót de mindenképp valami diszkrétet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!