Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit mondjak egy ismeretlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak egy ismeretlen csajnak aki tetszik amikor odamegyek hozzá?

Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 13:48
 1/9 anonim ***** válasza:
47%

Csak kapd elő a farkad és mondd a csajnak, hogy magától nem szopódik le.

Tuti csajozó szöveg.

2012. aug. 5. 13:52
 2/9 anonim ***** válasza:
egy ismeretlen csajhoz ne is menj oda, ha nemtudod mit kell csinálni... ne gondolkozz, csak lazán sétál oda hozzá, azt lökd a képébe ami jön... de azért ne baromságokat xD
2012. aug. 5. 13:59
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
a gatyámban tártyalás van és beídézlek ez tuti szöveg
2012. aug. 5. 14:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Heu réka! Ne osztogasd az észt, ha azt se tudod hogyan kell smárolni. Láttam a kérdésed róla éppen az előbb. XD
2012. aug. 5. 14:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia cica van gazdád, legtutibb szöveg.
2012. aug. 5. 15:34
 6/9 anonim ***** válasza:
xD fake kérdésem volt szokás szerint
2012. aug. 5. 16:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Na persze. :-P Amúgy nem minden csajnak jön be a "szia cica van gazdid?" szöveg. -.-
2012. aug. 5. 17:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Ami nekem eddig mindig bevált pedig nem is olyan jó szerintem: Hello. őhmmm (ilyenkor ilyen gondolkodós fejjel) Olyan szép vagy, hogy nem jutnak eszembe a csajozós dumák...!

Próbáld ki ;)

Csajok várom a válaszokat, hogy nektek tetszik-e az általam írt szöveg :)

2012. aug. 7. 01:51
 9/9 anonim válasza:

Hát bocsi srácok de az itt említett "csajozós szövegek" pl: "szia cica meg itt a farkam.." ezek szerintem szánalmasak és egy komolyabb lány elött csak leégetitek magatok. Nekem pl egyáltalán nem jönnek be és csak rossz előítéletem lesznek az illetővel szemben. A lányok szerintem azt értékelik amiből érzik hogy ez tényleg nekik szól.. nem olyan szövegek

amit ezelött még 5 lánynál bedobott.. Úgyhogy szerintem ismeretlen lányhoz csakugy nem menj oda..próbáld vele elötte éreztetni hogy tetszik neked pl szemezz vele vagy mosolyoghatsz is rá :) És szerintem csak ezek után menj oda hozzá :) Mondhatod neki például ezt, hogy: Szia, mostanában felfigyeltem rád és gondoltam megismerhetnénk egymást, vagy valami ehhez hasonlót de mindenképp valami diszkrétet :)

2012. nov. 23. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!