Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Milyen gyakran szoktat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen gyakran szoktatok lerészegedni és volt-e már ebből kellemetlen szitu?

Figyelt kérdés

2012. aug. 5. 02:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
eleg durva ha egy lany le reszegedik szerintem,kell tudni hol a hatar ha mar alkoholt iszik az ember pl.egy nonek!1
2012. aug. 5. 02:49
 2/12 anonim ***** válasza:
32%

Én 2 évvel ezelőtt anyukám születésnapján ittam másfél kispohárnyi cherry-t, és másnap fájt egy kicsit a fejem, akkor ittam másodszor és legutóbb.

15/L

2012. aug. 5. 03:17
 3/12 anonim ***** válasza:

Lerészegedni nem szoktam, viszont most sem vagyok teljesen józan. Amikor nagyon szar a helyzet akkor van ilyen. Olyan szokott lenni, hogy részegnek néznek ha jól érzem magam pedig nem. :D

21/N

2012. aug. 5. 03:37
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Még életemben nem voltam részeg, s az úgymond "becsiccsentett" állapot is elkerült, mindig meg bírtam húzni egy határvonalat magam előtt. Néhány barátnőmről viszont nem mondható el ez, sikerült már kiröhögtetniük és megszégyeníteniük magukat könnyű prédává válva.
2012. aug. 5. 03:37
 5/12 anonim ***** válasza:

Így?

[link]

2012. aug. 5. 03:40
 6/12 anonim ***** válasza:
az a kis spicc, amikor a csaj dögösen felszabadult, az kimondhatatlanul szexi, de ha a csaj full részegen, bedepressziózik, vagy kikel magából, az nemtúl nőies... alkalmanként igyatok, de ne olyan sokat... maradjon meg a méltóságotok, hogy a legjobb sexélményetekre nem is emlékeztek :D
2012. aug. 5. 03:56
 7/12 anonim ***** válasza:

Gusztustalan, ha egy "nő" iszik.

18/f

Thor, a villámok istene

2012. aug. 5. 10:01
 8/12 anonim ***** válasza:

Sulimban van egy csaj, aki 9.-es korában egy buliban besz*rt.

Én tudom, hol a határ, ha iszok. Utoljára áprilisban iszogattam,de akkor sem rúgtam be.

2012. aug. 5. 12:51
 9/12 anonim ***** válasza:

2. te 13évesen már ittál? én erre nem lennék büszke.

utolsó a csajt nem Claudiának hívják?:D

amúgy 17 éves vagyok nálam a lerészegedés az ha van hányás is. nyilván ez egy lánynál nem túl nőies, de Istenem, mi is emberből vagyunk szerintem ha valaki 1 évbe egyszer többet iszik a kelleténél, abba nincs semmi.

én 3x voltam részeg életembe. kb 3negyed évente iszok 1-2pohárnál többet

kínos annyi volt, hogy nekem rengeteg fiú barátom van és versenyeztünk ki mennyit bír inni. (a fiúk ugye azért jobban bírják..:D) tudtam, hogy bármennyit is iszok, épségbe haza fogok jutni, mert úgy vigyáznak rám mint a szemük fényére. szilvapálinkát ittunk. 8 pohárral ittam meg. na akkor igazán részeg voltam:) de azon kívül, hogy nem tudtam menni, aránylag nőiesen viselkedtem. (nem hánytam szét semmit, nem visítottam). a kínos annyi volt, hogy mikor megkaptam a 9.pohárral kiborítottam véletlenül, majd kicsit összekaptam a kidobóval mert nem tetszett az akkori állapotomban (amúgy is nagy szám van) ahogy szólt, hogy töröljük fel, de azóta összespanoltunk már.:) ja és nem tudtam menni, úgyhogy kézbe kellett hazahozniuk:) évente 1 BELEFÉR

2012. aug. 5. 15:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Én tegnap csicsentettem be. nekem ez volt a második alkalom, hogy igazán ittam volna: 4-5 feles,Jó liter Boros kóla, És egy pohár pezsgő. hát nekem Hálistennek csak annyi bajom olt ,hogy úgy bealudtam mint a dög. Aztán, másnap kicsit fájta fejem ,vagy 10 percet! :) Hát én jó részeg vagyok! x) Tudom mit teszek emlékszek mindenre.
2012. aug. 5. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!