Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen gyakran szoktatok lerészegedni és volt-e már ebből kellemetlen szitu?
Én 2 évvel ezelőtt anyukám születésnapján ittam másfél kispohárnyi cherry-t, és másnap fájt egy kicsit a fejem, akkor ittam másodszor és legutóbb.
15/L
Lerészegedni nem szoktam, viszont most sem vagyok teljesen józan. Amikor nagyon szar a helyzet akkor van ilyen. Olyan szokott lenni, hogy részegnek néznek ha jól érzem magam pedig nem. :D
21/N
Gusztustalan, ha egy "nő" iszik.
18/f
Thor, a villámok istene
Sulimban van egy csaj, aki 9.-es korában egy buliban besz*rt.
Én tudom, hol a határ, ha iszok. Utoljára áprilisban iszogattam,de akkor sem rúgtam be.
2. te 13évesen már ittál? én erre nem lennék büszke.
utolsó a csajt nem Claudiának hívják?:D
amúgy 17 éves vagyok nálam a lerészegedés az ha van hányás is. nyilván ez egy lánynál nem túl nőies, de Istenem, mi is emberből vagyunk szerintem ha valaki 1 évbe egyszer többet iszik a kelleténél, abba nincs semmi.
én 3x voltam részeg életembe. kb 3negyed évente iszok 1-2pohárnál többet
kínos annyi volt, hogy nekem rengeteg fiú barátom van és versenyeztünk ki mennyit bír inni. (a fiúk ugye azért jobban bírják..:D) tudtam, hogy bármennyit is iszok, épségbe haza fogok jutni, mert úgy vigyáznak rám mint a szemük fényére. szilvapálinkát ittunk. 8 pohárral ittam meg. na akkor igazán részeg voltam:) de azon kívül, hogy nem tudtam menni, aránylag nőiesen viselkedtem. (nem hánytam szét semmit, nem visítottam). a kínos annyi volt, hogy mikor megkaptam a 9.pohárral kiborítottam véletlenül, majd kicsit összekaptam a kidobóval mert nem tetszett az akkori állapotomban (amúgy is nagy szám van) ahogy szólt, hogy töröljük fel, de azóta összespanoltunk már.:) ja és nem tudtam menni, úgyhogy kézbe kellett hazahozniuk:) évente 1 BELEFÉR
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!