Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyünk pontot az "alacsony vagyok" kérdések végére?
Már régóta látom, hogy időről időre megjelennek ilyen jellegű kérdések, de mindegyikben ugyanaz történik.
- A lányok 20%-a leírja, hogy neki alacsonyabb pasija van. Néhányan még azt is hozzá teszik, hogy ők is alacsonyak.
- Néhány lány leírja, hogy ő járt már alacsony sráccal, de nem bírta és most magassal van.
- Van még pár, aki határozottan cáfolja az állítást, habár NEKI magas pasija van, de valójában nem érdekli a lányokat.
- A többség pedig vagy azt írja, hogy neki magas pasija van és nem járna alacsonyabbal.
Ennyit a lányokról. Jöjjenek a fiúk.
- Páran leoltják, hogy milyen egy önértékelési zavaros kis görcs és keressen pszichológust és különben sem ezen múlik. Ezeknek általában csak haverjuk vagy ismerősük alacsony, ők maguk mindig magasak. Ha nem, akkor már 30-on túl vannak és feleségük és gyerekeik vannak.
- Vannak, akik együttéreznek vele.
Vannak, akik vígasztalják, hogy a félszemű és a púpos is megtalálja élete párját.
És persze a trollok, mint mindenhol.
Ezt a hosszú kis elemzést is azért írtam, hogy ez a kérdés most ne menjen el ugyanebbe az irányba. Szorítkozzunk a nyers ésszerűségre: Nem az lenne a logikus, ha mindenki (fiúk is és lányok is, elvégre egyenjogúság van már, vagy mifene) +10/-10 centis eltéréssel választana magának párt és mindenki boldog lenne és senki nem lenne önértékelési zavaros a folyamatos elutasítások miatt?
Tud bárki is egyetlen ÉRTELMES, ELFOGADHATÓ indokot is mondani, hogy miért jó az, ha a másik fél, aki rendszerint a pasi 30-40 centivel magasabb?
- Jó, amikor a lány 20 centis tűsarkúban teszi tönkre a lábait és még így is görnyednie kell a pasinak, hogy meg tudják egymást csókolni?
- Jó, mikor séta közben a lány egy mellkashoz beszél?
- Jó, mikor úgy kell berendezni egy közös lakást, hogy vagy a lánynak kell mindenhez székre állnia, vagy a fiúnak kell lehúznia a fejét, hogy be ne verje valamibe?
Eközben az 175 alatti pasikat teljesen ésszerűtlenül kosarazzák ki náluk alacsonyabb lányok, 180-190 magas lányoknak pedig nem marad magasságban megfelelő partner.
Mégis milyen indokot tudtok ekkora orbitális magasságkülönbség mellett?
Magas utódok? Az unokáitokra nem gondoltok? Hollandiában és a skandináv országokban már most 180 fölött van az átlagmagasság (amibe az öregek is beleszámítanak), 180-190-es férfiak élnek kint kisebbségi komplexussal. Arra nem gondoltok, hogy ha mindenféle divathóbort miatt tudatosan lehetetlenítjük el az alacsonyak szaporodását, akkor felborul az egyensúly és Robert Wadlowig meg sem állunk?
"Lehet, hogy van a nőknek egy rétege, akik nem veszik észre az alacsonyabb férfiakat, és valamiért nem tetszenek nekik, de ettől még nem igaz minden nőre ez, sőt, a túlnyomó többségre sem."
A mondatod első felével kezded kapiskálni a lényeget. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy te a Sonda Ipsos-nál dolgozol-e talán vagy valami befolyásos statisztikus vagy-e, hogy ennyire nagy mellénnyel meg tudod ítélni, hogy a TÚLNYOMÓ TÖBBSÉGE mit vesz észre és mit nem?
Nem mondom, hogy 100%-osan tévedsz, de azért lássuk be, egy kívülálló
"Mégis kinek állna érdekében elnyomni a alacsony/középmagas férfiakat? Gondolkozz már, ember."
Te mondtad, hogy összeesküvés, nem én. Én nem hiszek az ilyesmiben. Egyszerű üzlet, semmi több. A média a nézettségből él, ezért senki nem fog szembe menni az árral. És pont emiatt nem is fog megváltozni ez az önmagát egyre erősítő és elmélyítő irányvonal.
Egy egészséges társadalomban szerintem csak akkor lehet pozitív változást elérni, ha az embereknek egy nagyobb hányada néha felteszi magának a kérdést, hogy biztos jó irányba haladunk-e és nem-e csak a csordaszellemet követjük. Ezért vetettem fel a +10/-10 centis optimális méretkülönbséget, amit sokan félreértettek és úgy gondolták, hogy én most bárkit is el szeretnék szakítani a szerelmétől, vagy meghatározni, hogy ő csakis kizárólag ezen a méretkategórián belül választhat magának párt. Pedig direkt példákkal is próbáltam nyomatékosítani, hogy miért.
És azt is leírtam, hogy addig nincs baj, amíg nem ölt hatalmas méreteket ez a magas pasi mánia.
"de az alap, hogy ne legyen rajta felesleg (mert az egészségtelen és igénytelen)"
Neked. Más meg pont a mackós pasikat szereti, akin van egy kis sörhas.
"ápolt legyen, a stílusa pedig "ízléses","
Ez egy meglehetősen tág fogalom, ami a full metroszexualitástól a csubakkáig terjed, akinek még a háta is szőrös és mikulásszakálla van.
Hallottam már, mikor lányok például arról beszélgettek, hogy fúj a szőrös mellkas, olyan pasival szóba nem állna, akinek szőrös a mellkasa, mert már a kis szőr is zavarja és tulajdonképpen ez is alap, ha ő már szőrtelenít mindenhol, majd szóba került, hogy Pierce Brosnan (ha emlékezetem nem csal) azért szőrös mellkassal is szexi.
"Nagyobb az átlagmagasságuk, más a felépítésük."
Ügyesen forgatod ki a szavaimat. Egyébként megkérdezném, hogy vajon olyan országokban, ahol még ennyire nem vetette meg a lábát a média és a nagy amerikai kultúra, ott miért nem számít a nőknél a magasság és miért boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak és talál majdnem mindenki párt magának?
És erre ne az legyen a válasz, hogy akkor költözzek oda.
javítás: lássuk be egy kívülálló többségében előszeretettel foglal helyet a vita ellentétes oldalán, vagyis ha valaki bizonyítani akar, akkor cáfolatokat gyűjt, ha pedig valaki cáfolni akar, akkor bizonyítékokat.
Azt pedig remélem te sem gondolod komolyan, hogy az alacsony pasik nem tennék össze mindkét kezüket, ha azt tapasztalnák, hogy a lányok többségének (ahogyan te érvelsz) valóban nem számít a magasság és ebben az esetben is itt síránkoznának.
Az pedig egy újabb szép nagy összeesküvés a TE részedről, hogy az érved csak akkor helytálló, ha belátjuk, hogy az összes ide írogató 170 körüli vagy az alatti srác mind önértékelési zavaros. Most abba nem megyek bele, hogy az önértékelési zavar általában valamilyen KIVÁLTÓ OK miatt keletkezik. Például HALMOZÓDÓ rossz tapasztalatok. Nem úgy kel fel a gyerek az ágyból, hogy én mától önértékelési zavaros leszek.
"Egy egészséges társadalomban szerintem csak akkor lehet pozitív változást elérni, ha az embereknek egy nagyobb hányada néha felteszi magának a kérdést, hogy biztos jó irányba haladunk-e és nem-e csak a csordaszellemet követjük."
Ez igaz, csak nem ebben a témában. Értelmes ember, amikor párt választ, akkor az dönt, hogy mit érez, nem pedig az alapján, hogy mások mit gondolnak. Én legalábbis pont lesz*rom mások véleményét.
Komolyan nem értem, hogy mi a célod. Ha valakinek esetleg tényleg nem tetszenek az alacsonyak, akkor miért kellene esélyt adnia olyan srácoknak? Nevetséges vagy.
Megmondtam én is, hogy ha valaki akármilyen okból nem generál vonzalmat bennem az első pillanattól fogva, akkor semmiféle esélyt nem kap. Ennyi.
Amúgy meg ha tetszik, ha nem, a férfiak átlagban magasabbak a nőknél. Ezen nincs mit vitázni. Ez az általános dolog. Van viszont néhány fiú, aki sikertelen a nőknél, és megpróbál kifogást keresni. Inkább a magasságra kenni a szerencsétlenséget a divat már, nem pedig magasság alapján választani. Te nagy valószínűséggel azért nem találsz párt, mert azt a materialista, elvakult, elmebeteg mértéket öltő okoskodást egy normális nő sem tűri el.
Szőrzet, magasság, arc, testalkat, öltözködés...stb stb. ízlés dolga. Azzal jön mindenki össze, akivel akar. Semmi jogod felelősségre vonni egy nőt sem, értsd már meg!
A párválasztásnál pedig nincs helye paramétereknek, és tudatosságnak, ezeket túllépi. Az összhatás számít. Vagy tetszik valaki, vagy nem. Fogadd már el! NEM FOGUNK ESÉLYEKET OSZTOGATNI.
Bár hiába beszélek (100x kell leírni ugyanazt), már nyilvánvaló, hogy nagyon súlyos pszichológiai eset vagy.:/
Én csak 168 cm magas vagyok, de soha nem okozott nekem kisebbségi komplexust. Anyukám, és apukám is kb. akkorák mint én, ha nem egy picivel kisebbek.
Amúgy, szerintem párválasztáskor sem azt nézi a csaj, hogy "jaj de kicsi, hogy néznék ki vele az utcán?" hanem ha tényleg megtetszek neki, akkor gondolom ezt a méretkülönbséget félre tudja tenni, annak érdekében, hogy kialakuljon kettőnk közt valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!